Miesten 100m finaali tarjosi varman vedonlyöntivoiton!

Miesten 100m finaali tarjosi varman vedonlyöntivoiton!
Miesten 100m finaali tarjosi vedonlyöjälle harvinaisen arbitraasitilanteen ja varman voiton!

Mikä on arbitraasi?


Rion olympialaisten 100m finaali oli vedonlyönnillisesti harvinaislaatuinen! Eräs vedonlyöjä kertoi VB:lle tarinansa ja näytti kuponkinsa harvinaisesta arbitraasitilanteesta.

Arbitraasi tarkoittaa tilannetta, jossa voidaan saada voittoa ilman riskiä. Arbitraasitilanne voi syntyä esimerkiksi kahden eri tuotteen tai markkinapaikan välille. Jos yhdessä markkinapaikassa kaupataan samaa tuotetta eri hinnalla kuin toisessa, tällöin voi saada voittoa ilman riskiä. Vedonlyönnin maailmassa tämä tarkoittaa, että saat kahdesta eri paikasta sellaiset kertoimet, että lopputuloksesta riippumatta voitat vedoillasi.

Yohan Blake vs Andre DeGrasse


Harvinaisen iso arbitraasi löytyi 100m finaalin H2H-vedosta Yohan Blake vs Andre DeGrasse. Vedonlyöjä oli löytänyt välierien jälkeen ristiriitaiset kertoimet Coolbetiltä sekä Gutsilta.

Pelikohde tarkoitti siis sitä, että kumpi juoksijoista sijoittuu 100m finaalissa paremmin. Kertoimet olivat sivustoilla ristiriitaiset:

Coolbet: Yohan Blake 2,35
Guts: Andre DeGrasse 2,50

Ei siis väliä miten juoksussa kävi, lyömällä vetoa molempien puolesta yli 2 kertoimilla, voitto oli varma. Tässä tapauksessa vedonlyöjä oli lyönyt Coolbetille Blaken hyväksi 100€ ja Gutsilla DeGrassen puolesta 95€. DeGrasse nappasi hyvällä juoksulla pronssia ja päihitti Blaken. Coolbetin veto hävisi, mutta Gutsilla vedetystä vedosta voittona saatu summa oli niin iso, että voittoa jäi yli 40€ täysin ilmaiseksi.

95€ x 2,5 - 195€(panokset) = 42,5€

Miesten 100m finaali tarjosi varman vedonlyöntivoiton!
Miesten 100m finaali tarjosi varman vedonlyöntivoiton!
Onhan sinulla jo tili Gutsilla? Luo se tästä!

Opetus


Arbitraasitilanteet ovat melko harvinaisia, mutta olympialaisten ja isompien urheilutapahtumien yhteydessä niitä löytää, kuten tässäkin tapauksessa. Kun olet tarkkaavainen ja seuraat kertoimia eri sivustoilla, voit silloin tällöin havaita pakkovoiton mahdollisuuksia.

Avaa tili useammalle sivustolle!

Katso parhaiden vedonlyöntisivustojen lista tästä

Tästä syystä jokaisella vedonlyöjällä tulisi olla pelitili useammalla sivustolla, jotta kertoimien perässä pystyy liikkumaan ja hyödyntämään rahanarvoiset tilaisuudet. Rion olympialaiset voivat tuoda uudestaan arbitraasitilanteita eteen tarkkaavaisille pelaajille, jos heillä on pelitili usealla sivustolla ja nopealla reagoinnilla pystyy pelaamaan. Yksi mahdollisuus voi olla jälleen olympialaisten 200m juoksussa. Voit lukea siitä lisää täältä.

Voit katsoa Vedonlyöntisivustot listastamme, millä vedonlyöntisivustolla sinulla ei vielä ole tiliä.