F1-legenda Mika Häkkinen liittyy Unibetin tiimiin!

F1-legenda Mika Häkkinen liittyy Unibetin tiimiin!
Formula 1 -maailmanmestari Mika Häkkinen Unibetin tiimiin.
Kaksinkertainen (1999-2000) F1- maailmanmestari Mika Häkkinen on Unibetin uusi värväys. Häkkinen tulee tarjoamaan F1-faneille sisältöä formuloiden sisäpiiristä.

Aiemmin muun muassa Johnnie Walkerin, UBS:n ja Nokian Renkaiden kanssa yhteistyötä tehneen Häkkisen mielestä Unibet oli luonnollinen valinta. Häkkinen toteaa myös Kindred Groupin tiedotteessa, että halusi nimenomaan nopeasti kehittyvältä pelialalta kumppanin.

Sekä Kindredin että Häkkisen tarkoituksena on, että yhteistyö myös jatkuu pitkään. Molemmat toivovat jakavansa asiakkailleen sisältöä, mitä he eivät muualta löydä.Formula 1 -kausi alkaa todenteolla huomenna!


Formula 1- kausi käynnistyy todenteolla huomenna lauantaina 25. maaliskuuta, kun Australian GP:ssä ajetaan aika-ajot. Itse osakilpailu starttaa Australiassa sunnuntaina kello 08:00 Suomen aikaa.

Suomalaiset ovat lähdössä kauteen todella hyvistä asemista, mihin uskoo myös Häkkinen. Häkkinen uskoo, että ainakin Valtteri Bottas nappaa tänä vuonna ensimmäisen voittonsa. Myös Kimi Räikkönen on varmasti lähellä kärkisijoja jokaisessa kilpailussa, sillä Ferrari on talvitesteissä vakuuttanut.

Perjantain harjoituksissa Valtteri Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton piti odotetusti omaa vauhtiaan, joten suosikki viime kaudesta ei ole muuttunut mihinkään. Viime vuonna Nico Rosberg kuitenkin ryösti Hamiltonilta valtikan, joten samalla tavalla myös tänä vuonna suomalaisilla on mahdollisuudet.

Neljäs alkavan kauden suosikeista on Ferrarin Sebastian Vettel, jonka vauhti myös Australian harjoituksissa vakuutti. Tiukimmin kahta kärkitallia haastaa Red Bullin Daniel Ricciardo ja Max Verstappen.

Tutustu lisää Unibetiin


Unibetin sisältöpalvelut ovat kehittyneet huimasti viimeisten vuosien aikana ja suomalaissilmin katsottuna sitä voi pitää maailman parhaana vedonlyöntisivustona.

Sivusto toimii täydellisesti sekä tietokoneella että mobiilissa. Lisäksi kaikki palvelut ovat hiottu viimeiseen pisteeseen saakka ja kohdevalikoima sekä kertoimet ovat suoraan maailman huipulta.

Mika Häkkisen tapaisten supertähtien johdolla Unibet pystyy myös tarjoamaan asiakkailleen sellaista sisältöä, mitä missään muualla ei ole luvassa koskaan. Unibetin tiimiin kuuluu jo nyt Häkkisen lisäksi muun muassa JVG, Jorma Vuoksenmaa, Teemu Packalen ja Esa Tikkanen.

Unibetin sisällöntuotantoon voi tutustua sen sivustolla www.unibet.com tai esimerkiksi yhtiön Youtube-kanavalla.

Unibet toivotti Häkkisen tervetulleeksi myös Youtubessa, mistä löytyvän videon voit katsella alta. Häkkisen kommentit yhteistyöstä voi käydä lukemassa muun muassa Kauppalehden uutisoinnista.