Milloin Leo Messi pelaa ensimmäisen PSG-ottelunsa?

Milloin Leo Messi pelaa ensimmäisen PSG-ottelunsa?
Kuva: Getty Images

Leo Messi ei ole vielä aloittanut pelejä PSG:n paidassa. Milloin se tapahtuu? Joka tapauksessa, ottelu on nähtävissä Nordicbetin sivuilta!
Leo Messi allekirjoitti kovasti kohutun sopimuksen PSG:n kanssa elokuun kymmenes päivä. Tämän jälkeen PSG on pelannut yhden ottelun, Strasbourg meni nurin 4-2, mutta Messi ei ollut tuon ottelun kokoonpanossa.

Milloin Messi pelaa ensimmäisen PSG-ottelunsa? Se on varmaa, että ainoa tapa nähdä Messin debyytti on katsoa se vetofirmojen live streamista.
Mikään televisiokanava ei ole hankkinut Suomessa oikeuksia Ranskan Lique 1 -peleihin. Nordicbet näyttää sivuillaan kaikki kauden Lique 1 -matsit.
PSG:n seuraava Lique 1 -ottelu on vierasmatsi Brestin kentällä 20.8. Tämä olisi suomalaisille mainio paikka Messin avausmatsille, sillä Brestin joukkueessa pelaa Suomen maajoukkueen laitapakki Jere Uronen.

Parhaat urheilun live streamit


Arvostelu

Bonus

Live Stream

Pelaa

1.Unibet200% bonus 200€ astiParas kattaus jääkiekkoon ja jalkapalloon! Lähes kaikki pääsarjat ja paljon pelejä yksinoikeudella. 0,01€ pelitilillä riittää.Pelaa nyt
2.Bet365100% bonus 50€ asti Tarvitset vain sentin (0,01€) pelitilille ja näet kaiken urheilun. Loistava MLB, snooker- ja tennis-kattaus päivittäin!Pelaa nyt
3.NordicBet150€ + 20€ ilmaisvetoKatso KHL, CHL sekä SHL:n ottelut suorana NordicBetiltä!Pelaa nyt
4.Betsson100% bonus 100€ astiLoistava kattaus jalkapalloa! Kaikki huippusarjat mukana.Pelaa nyt
5.Betsafe200% bonus 50€ astiTarjolla on paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa live lähetyksinä! Pelitilillesi tarvitset vain 1€!Pelaa nyt
6.LeoVegas100€ ilmaisvetoUrheilua suorina lähetyksinä nyt myös LeoVegasilla! Vähintään 0,01€ pelitililläsi ja näet kaiken tarjonnan suorana!Pelaa nyt


Messin pelit vain vetofirmojen sivuilla


Uutiset Ranskasta kertovat, että Messi ei todennäköisesti kuitenkaan ole vielä Brestissäkään kentällä. Reims vieraana hän sitten saattaisi jo olla 29.8. PSG:n kotiavaus Lique 1:ssä on vasta syyskuun 12. päivä, kun Pariisin Parc des Princesille tulee Clermont.
Nordicbetin live streameja pääsee näkemään, kun vain omistaa pelitilin Nordicbetillä ja tilille on tehty talletus. Minimitalletus Nordicbetille on kymmenen euroa.

Nordicbetin asiakkaana näet live streameja paljon muustakin kuin vain Lique 1:n otteluista. Tarjolla ovat myös La Ligan, Bundesliigan ja Serie A:n ottelut. Messin, Neymarin ja Sergio Ramoksen lisäksi Nordicbetin ruudulla pelaavat Bayern Munchen ja Dortmund, Barcelona ja Real Madrid, Milanon Inter ja AC Milan sekä Juventus.

Uudet vedonlyöntisivustot futiksen suursarjoihin


Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Koodi

Pelaa

1.888sport100% bonus 100€ asti6x bonusEt tarvitsePelaa nyt
2.Casino Winner10€ ilmaisvetoEi kierrätystäEi bonuskoodiaPelaa nyt
3.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (T+B)Et tarvitsePelaa nyt
4.Betfair100% bonus 100€ asti3x (T+B)ZSKABWPelaa nyt