Mitä on fiksu raha vedonlyönnissä?

Mitä on fiksu raha vedonlyönnissä?
Mitä tarkoittaa, kun puhutaan fiksusta rahasta vedonlyönnissä?

Mitä tarkoittaa fiksu raha vedonlyönnissä?


Vedonlyöntiä harrastavat ihmiset perustavat pelivalintansa aina hieman erilaisiin asioihin. Suuri osa ihmisistä on viihdepelaajia ja antavat lähinnä fiiliksen vaikuttaa vetoihin. Tämän tiedostaen, on myös joukko ihmisiä, jotka tosissaan havittelevat pelaamisesta voittoa ja osaavat perehtyä vetoihinsa niin, että ne on pitkällä aikavälillä voitollisia. He, jotka analysoivat pelejä tarkemmin ja osaavat löytää vedonlyöntimarkkinasta ylikertoimia, eli niin sanotun edun ovat se ihmisryhmä, kenen vedoista puhutaan termillä ’fiksu raha’.

Kehittyvän vedonlyöjän onkin syytä opetella ja hakea keinoja nähdä, missä kohti pelikohteeseen ja kertoimiin on vaikuttanut fiksu raha. Tämän seikan voi usein huomata selkeästi ja tämän tiedostamalla voi itse kehittyä voittavammaksi pelaajaksi.

Vedonlyöntisivustot eivät paljasta pelivaihtoja


Helpoin tapa nähdä fiksun rahan liikenne, olisi nähdä suoraan vedonlyöntiyhtiön sivuilta, kuinka paljon mihinkin kohteeseen on lyöty rahaa ja miten määrä muuttuu. Näin ei kuitenkaan ole. Sivustot eivät annan tietoa rahamääristä, mitä kohteisiin on lyöty ja pelaajan tulee keksiä muita keinoja havaita fiksun rahan liikkuminen.

Miten havaita fiksun rahan liike?


Nähdäksesi ja tunnistaaksesi, koska fiksut pelaajat ovat liikkeellä, kannattaa sinun keskittyä muutamiin eri seikkoihin.

Kertoimet muuttuvat radikaalisti


Aina ennen vedon asettamista, kannattaa itse miettiä mitä kertoimen tulisi olla. Vertaamalla omaa arviotasi vedonlyöntiyhtiön kertoimeen, saat tietoa, kummalla puolella ylikerroin saattaa olla. Fiksut ja voittavat pelaajat laskevat aina oman kertoimen tai tasoituslinjan ja vertaavat sitä markkinan kertoimiin. He myöskin osaavat kaivaa sellaista informaatiota ottelusta, joka on merkityksellistä.

Suuri massa, eli pääasiassa viihdepelaajat lyövät kohteisiin pääasiallisesti pienemmällä panoksella ja useimmiten juuri suosikille tai piste/maalimäärissä yli-kohteelle johtuen ihmisen ja urheilufanin psykologiasta. Tämä rahamäärä ei aiheuta juurikaan suurta heilahtelua kertoimissa. Kun havaitset kertoimissa ison liikahduksen lyhyellä aikavälillä, voit olla lähes varma että fiksut pelaajat ovat iskeneet kiinni kertoimiin isommilla panoksilla.

Yleinen ajankohta suurelle kertoimen muutokselle on juuri kohteen auettua ja juuri ennen ottelua. Ottelun kertoimet ja tasoitukset saattavat fiksujen pelaajien mielestä olla valmiiksi vääristyneitä ja he hyökkäävät kiinni samantien. Usein kuitenkin käy myös niin, että varsinkin isojen profiilien otteluissa suosikin kerroin romahtaa nopeasti, kun suuri massa haluaa lyödä rahansa kiinni. Kerroin tai tasoitus voi pudota rajusti, mutta tulla myös yhtä lujaa takaisin ylös. Fiksu raha on tällöin huomannut, että kertoimet ovat vääristyneet ”typerän rahan” vaikutuksesta ja he saavat nyt edullisen kertoimen.

Tätä ilmiötä kannattaa opetella katsomaan kriittisesti, niin voi saada informaatiota siitä, kummalla puolella fiksummat pelaajat ovat. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa asia, mitä sinun tulisi katsoa vaan lähinnä varmistusta sille, että jos sinun omat kertoimesi näyttävät juurikin siihen suuntaan, antaa fiksun rahan liike henkisen hyväksynnän vedollesi.

Kertoimet eivät juurikaan muutu


Joissakin tapauksissa, varsinkin isojen profiilien otteluissa, kuten esimerkiksi mestarien liigan finaalissa, arvokisojen mitalipeleissä tai vastaavissa kertoimet saattavat pysyä paikallaan. Tällöin pelivaihtoa on kokonaisuudessa yleensä huomattavasti enemmän. Jos kertoimet eivät ole muuttuneet, voidaan olettaa ettei kertoimissa juurikaan ole etua, eikä fiksut pelaajat ole lähteneet sen isommilla panoksille pelaamaan ottelua. Ellei sinulla on jotakin informaatiota, minkä nojalla oma kerroinarviosi eroaa paljon markkinasta, kannattaa miettiä, onko kohde lyötävän arvoinen. Jos saat omalla arviollasi ylikertoimen tämänlaisessakin tapauksessa, se kannattaa lyödä. Fiksun rahan seuraamisesta kuitenkin saat osviittaa hyvin, mitä muut voittavat pelaajat lyövät.

Jalkapallon EM-kisat testikohteena


Voit alkaa soveltaa yllä olevia asioita esimerkiksi alkavissa jalkapallon EM-kisoissa. Arvokisoihin liittyy aina paljon tunnetta ja fanitusta. Voit siis olla varma, että paljon ”typerää rahaa” liikkuu vedonlyönnissä tuona aikana. Seuraamalla kohteita ja kertoimia, voit havaita niiden muutoksia ja päästä jyvälle, missä fiksu raha liikkuu.

Parhaat sivustot EM-vetoihin


Kertoimia EM-kisoihin tarjoaa lukuisat vedonlyöntiyhtiöt. Monilta sivustoilta saat myös hyviä tarjouksia ja bonuksia, joita kannattaa hyödyntää.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Pelaa

Light Casino100% bonus 200€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
2.Mobilebet100% bonus 100€ asti8x (B) yhdistelmissäPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Pelaa nyt
Betsamigo120% talletusbonus 120€ asti5x (T+B)Pelaa nyt
5.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusPelaa nyt
6.William Hill100€ ilmaisvetoEi kierrätystäPelaa nyt
7.Campobet100% bonus 200€ asti5x Pelaa nyt
8.Bethard100% bonus 100€ asti4x (T+B)Pelaa nyt