Nähdäänkö Karri Kivi Jokereiden valmentajana? Vedonlyöntikohde avattu.

Nähdäänkö Karri Kivi Jokereiden valmentajana? Vedonlyöntikohde avattu.
Vedonlyöntisivusto Coolbet on avannut vedonlyöntikohteen Karri Kiven tulevaisuudesta. Nähdäänkö Karri Kivi esimerkiksi Jokereiden KHL-joukkueen päävalmentajana tällä kaudella?

Potkut Ilveksestä - mihin seuraavaksi?


Ilveksen päävalmentajana Liigassa viimeisen muutaman vuoden toiminut Karri Kivi etsii itselleen uutta seuraa. Ilves uutisoi Karri Kiven potkuista maanantaina ja päävalmentajaksi siirtyy valmennustiimissä jo mukana ollut Jouko Myrrä. Ilveksen alkukausi on ollut erittäin huono, kun joukkue löytyy sarjataulukon viimeisenä voitettuaan seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan vain yhden.

Onko Jokerit seuraava osoite?


Paljon myös kritiikkiä saanut valmentaja on KHL Jokereiden Lauri Marjamäki. Fanit ovat isoon ääneen huutaneet alkukauden ajan potkuja myös hänelle ja spekulaatiot ovatkin heti käynnissä. Vedonlyöntisivusto Coolbet on avannut vedonlyöntikohteen asiasta, että nähdääkö Karri Kivi kenties Jokereiden päävalmentajana vielä tämän kauden aikana? Kivi on toiminut KHL:ssä aikaisemmin Traktor Tseljabinskin päävalmentajana vuonna 2014.

Kertoimeksi Coolbet on asettanut kuitenkin melko korkean 5,00 vaihtoehdolle, että Kivi nähtäisiin Jokereiden päävalmentajana. Vetoa voi lyödä myös vaihtoehdosta, että Kiveä ei nähdä Jokereissa, jolle saa huomattavasti pienemmän kertoimen 1,14. Sivusto antaa siis n. 20% todennäköisyyden sille, että Karri Kivi on Jokereiden päävalmentaja vielä tällä kaudella.

Coolbet: Voit siirtyä sivustolle suoraan tästä >>


Coolbetiltä kaksi bonusvaihtoehtoa uusille pelaajille


Oletko sinä pelannut aikaisemmin Coolbetillä? Kaikki uudet pelaajat saavat sivustolta hyvän tervetuliaistarjouksen kahdesta eri vaihtoehdosta. Voit joko lunastaa perinteisemmän 100% talletusbonuksen 150€ saakka, jolla käytännössä tuplaat talletuksesi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä vain 10€ talletuksen, mutta saat 50€ pelirahaa. Määrä on hieman pienempi, mutta saat talletuksesi viisinkertaisena.

Voit lukea bonusten ehdoista lisää arvostelustamme: Coolbet bonus & arvostelu

Nähdäänkö Karri Kivi Jokereiden valmentajana? Vedonlyöntikohde avattu.