Naisten jääkiekkomaajoukkueessa kuohuu - Pasi Mustosen työt vaarassa?

Naisten jääkiekkomaajoukkueessa kuohuu - Pasi Mustosen työt vaarassa?
Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen on joutunut myrskyn silmään lausunnoillaan joukkueen tähtimaalivahti Noora Rädyn poisjäänneistä maajoukkuetapahtumista. Onko Mustoselle luvassa jopa potkut?

Pasi Mustonen ja Noora Räty riidoissa


Naisten jääkiekkomaajoukkueen Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen on julkisesti esittänyt käsityksiään legendaarisen naisvahdin Noora Rädyn velvollisuuksista maajoukkuetta kohtaan ja osa perusteista näille käsityksille ovat osoittautuneet osin paikkaansa pitämättömiksi. Jääkiekkoliitto on ollut koko tilanteesta vaitonainen, mutta mediatietojen mukaan liiton hallitus olisi käsittelemässä asiaa ensi viikolla.Akuutiksi tilanteen tekee se, että Pekingin olympialaiset lähestyvät kovaa vauhtia ja Suomen joukkue on olympiaturnauksessa vähintäänkin vahva mitalisuosikki. Päävalmentajan ja tähtipelaajan julkinen sanasota ei ainakaan edesauta joukkueen valmistautumista kauden kohokohtaan.

Onko Pasi Mustosella edellytyksiä jatkaa tehtävässään? Tekeekö Mustonen omat johtopäätöksensä ja eroaa itse? Saadaanko tilanne rauhoitettua ja valmistautuminen olympialaisiin jatkuu entiseen tapaan?Peliyhtiö NordicBet arvioi tilanteen sen verran tulehtuneeksi jo pidemmältä ajalta, että Mustosen jatko päävalmentajana on todella vaakalaudalla. Kertoimien valossa on todennäköisempää, että Mustosta ei nähdä Suomen päävalmentajana olympiakaukalossa!