Naisten MM-futisbuumi näkyy Suomessa myös vedonlyönnissä

Naisten MM-futisbuumi näkyy Suomessa myös vedonlyönnissä
Mediassa naisten MM-kisat näkyvät isosti, mikä on vaikuttanut myös vedonlyöntimääriin. Kasvu vedonlyönnissä, verrattuna edellisiin naisten jalkapallon MM-kisoihin, on suorastaan räjähdysmäinen.

Naisten jalkapallon MM-kisat saavutti vedonlyöjien keskuudessa suuren suosion


Jalkapallon naisten MM-kisat tuntuvat Suomessakin suuremmilta kuin koskaan, kiitos Ylen mittavien televisiointisatsausten, mutta MM-buumi näkyy myös vedonlyöntitilastoissa: Kun neljä vuotta sitten suomalaiset löivät NordicBetille naisten MM-kisoista vain 1946 eri vetoa, on vetoja on asetettu nyt, neljännesvälierävaiheessa, Suomessakin jo yli 20 000 kappaletta!

- Samaan aikaa pelattava Copa America on vedonlyöjien kestosuosikki, ja Copassa jo 14 ensimmäiseen peliin on tehty yli 10 000 vetoa. Suhteellisesti siis Copa vie vielä voiton, mutta naisfutiksen esiinmarssi on ollut todella vaikuttavaa myös vedonlyönnin näkökulmasta, toteaa Head of Marketing Jussi Nurmi.

- Ja eihän vedonlyönnin suosion kasvu tietenkään suuri ihme ole, sillä pelit ovat olleet todella kovatasoisia. Toki alkusarjassa nähtiin myös isoja tasoeroja, mutta niitä nyt nähdään miesten MM-kisoissakin. Tuskinpa kukaan vaikkapa Norjan ja Australian ottelun draamankaarta neljännesvälierässä seurannut voi väittää, ettei olisi pelin parissa viihtynyt, Nurmi huomauttaa.


Kooste NordicBetin Jussi Nurmen esiin nostamasta Norjan ja Australian välisestä neljännesvälierästä.

USA yhä selkeä mestarisuosikki


Tänään tiistaina pelataan viimeiset neljännesvälierät Italian ja Kiinan sekä Hollannin ja Japanin välillä. Italia lähtee omaan peliinsä niukkana ja Hollanti omaansa vähän selkeämpänä ennakkosuosikkina.

Torstaina alkaviin puolivälieriin ovat jo varmistuneet otteluparit Norja-Englanti, Ranska-USA sekä Saksa-Ruotsi. Ykkössuosikki maailmanmestariksi on edelleen USA.Lunasta viikottainen 10€ ilmaisveto jalkapallovetoihin!Naisten MM-futisbuumi näkyy Suomessa myös vedonlyönnissä