Ostaako Newcastle tammikuussa PSG:ssä penkille jääneen Mauro Icardin?

Ostaako Newcastle tammikuussa PSG:ssä penkille jääneen Mauro Icardin?
Valioliigaseura Newcastlen huhutaan olevan PSG-pelaaja Mauro Icardin perässä. Tuleeko argentiinalaisesta uudistuneen Harakka-joukkueen ensimmäinen iso hankinta?
Viime viikon kuumiin puheenaihe Englannin Valioliigassa oli Newcastle United sekä seuran uusi omistaja, Saudi Arabian prinssin Mohammed bin Salmanin hallinnoima Public Investment Fund. Perinteikkään koilis-englantilaisen seuran uusi omistajaporras teki Newcastlesta kerta heitolla maailman rikkain jalkapalloseuran mikä tarkoittaa luonnollisesti aivan uudenlaista vipinää ja vetoa siirtomarkkinoilla. Lukuisissa meemeissä ja huumorikuvissa Newcastlen-paitaan on jo photoshopattu jalkapallon supertähtiä kuten CR7 ja Lionel Messi mutta nyt liikkeelle ovat lähteneet myös ensimmäiset konkreettiset siirtohuhut tammikuun siirtoikkunaa koskien.

Vedonlyönsivut ovat avanneet tukun Newcastlea koskeavia spesiaalikohteita vedonlyönnin parissa. Voittavatko Harakat pokaalin kauden 2023/24 loppuun mennessä ja kuka on seuraava valmentaja? Katso Newcastle "hullut päivä" kertoimet alla olevasta artikkelistamme.Mauro Icardista Newcastlen uudet kasvot?


Brittihuhujen mukaan The Magpies leirin ensimmäinen uusi nimekäs hankinta tammikuussa olisi argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi. PSG-hyökkääjä joutuu tällä hetkellä istumaan Pariisissa penkillä, kun avauskokoonpanossa argentiinalaisen edellä ovat nimet Neymar, Messi ja Kylian Mbappe. Icardi on toki toteuttanut rooliaan ”supersubina” loistavasti tehden 36 maalia 72 ottelussa mutta miehen kerrotaan olevan tyytymätön pieneen rooliinsa ja vähäisiin minuutteihin. Newcastlen-paidassa Icardi olisi ehdoton avauspelaaja ja tähtipelaajanstatus olisi taattu. Newcastle joutuu kuitenkin käymään 28-vuotiaasta hyökkääjästä taistelua siirtomarkkinoilla sillä sekä Tottenham että jo useamman vuoden miestä kiikaroinut Juventus ovat yhdistetty Icardiin.Myös Tarkowski ja Ramsey The Magpies paitaan?


Icardin lisäksi Newcastleen on yhdistetty myös Burnleyn luotettava puolustaja James Tarkowski sekä rutkasti Valioliigakokemusta omaava Juventuksen keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey. Onkin todella mielenkiintoista seurata Newcastlen toimintaa siirtomarkkinoilla sillä fakta on se, että hankintoja tullaan näkemään tammikuussa sillä omistaja Mohammed bin Salman haluaa varmistaa seuran pysymisen Valioliigassa tämän kauden päätteeksi. Newcastle on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä, joukkue on pelannut seitsemän ottelua, joista se on hävinnyt neljä sekä pelannut kolmesti tasan.