NHL Draft: Lyö vetoa Laineen ja Puljujärven varausnumerosta!

NHL Draft: Lyö vetoa Laineen ja Puljujärven varausnumerosta!
Unibet tarjoaa kertoimia Patrik Laineen ja Jesse Puljujärven varausnumerosta. NHL Draft 2016 järjestetään 24.-25.6 Buffalossa.

NHL Draft 2016 Laine & Puljujärvi


Vuoden 2016 NHL Draft järjestetään 24. – 25. kesäkuuta 2016 First Niagara Centerissä Buffalossa. Suomalaisittain tilaisuus on tänä vuonna poikkeuksellinen, kun potentiaalisia kärkivarauksia on useampia. U20-kisoissa loistaneet Jesse Puljujärvi ja myös miesten MM-kisoissa mainetta niittänyt Patrik Laine tullaan varaamaan aivan ensimmäisten joukossa.

Patrik Laineen kohdalla ollaan keskusteltu ja spekuloitu myös mahdollisesta ykkösvarauksesta. Hänen edellään on kuitenkin luultavasti yhdysvaltalainen Auston Matthews. Muita suomalaisia Laineen ja Puljujärven lisäksi varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella varataan todennäköisesti mm. U20-kisojen All-Star kentälliseen valittu puolustaja Olli Juolevi, sekä Markus Niemeläinen.

NHL Draft 2016 kertoimet


Unibet tarjoaa kertoimia Puljujärven ja Laineen varauksista. Löydät Draft-vedot Unibetin sivuilta kategoriasta Jääkiekko-Suomi-Suomen pelaajien erikoiset - NHL Draft 2016. Kohteita on tarjolla kaksi molemmille ja kertoimet ovat tällä hetkellä seuraavat:

Patrik Laine - Varataan ensimmäisenä

Kyllä @4
Ei @1,20

Jesse Puljujärvi - Varataan kolmen ensimmäisen joukossa

Kyllä @1,35
Ei @2,90

NHL Draft 2016 ranking


Laine ja Puljujärvi on sijoitettu tällä hetkellä Draft-rankingin sijoille 2 ja 3. Juolevi löytyy myös sijalta 6. ja Niemeläinen mahtuu ensimmäiselle kierrokselle sijalle 22.

NHL Draft: Lyö vetoa Laineen ja Puljujärven varausnumerosta!
Näet rankingin kokonaisuudessaan täältä --> www.draftsite.com/nhl/mock-draft/2016/