NHL-kausi 2020-21 starttaa tammikuussa!

NHL-kausi 2020-21 starttaa tammikuussa!
NHL-kausi 2020-21 käynnistyy vuodenvaihteessa. NHL-komissaari Gary Bettman lupaa täyden runkosarjan ja yleisön pääsevän myös seuraamaan otteluja. Tarkemmasta otteluohjelmasta päätetään myöhemmin.
NHL-kausi 2020-21 on tarkoitus aloittaa alkuperäisestä suunnitelmasta hiukan poiketen vasta tammikuun ensimmäisenä päivänä, lupaa NHL-komissaari Gary Bettman. Ympäri maailmaa yhä jatkuvan koronapandemian takia NHL päätti lykätä kauden aloitusta kuukaudella eteenpäin ja harjoitusleirien on määrä alkaa kuukautta aikaisemmin.

Joukkueet pelaavat täyden runkosarjan


Bettmanin mukaan toiveena on pelata täysi runkosarja, mutta vielä on aikaista tässä vaiheessa mennä tarkempiin yksityiskohtiin ja paljon asioita on selvitettävä, ennenkuin suunnitelmat voivat toteutua. Päällimmäisenä asiana on luonnollisesti COVID-19, mikä keskeytti jo viime kauden ja pudotuspelit onnistuttiin lopulta pelaamaan tiiviillä aikataululla Rogers Placessa, Edmontonissa ja Scotiabank Arenalla, Torontossa 24 joukkueen kesken syys- ja lokakuun aikana, minkä jälkeen Tampa Bay Lightning juhli lopulta Stanley Cupin mestaruutta.


Fanit pääsevät jälleen seuraamaan otteluja!


NHL-komissaari uskoo vakavasti, että yleisöä voidaan vihdoin ottaa myös seuraamaan otteluja lehtereille ja palata pikkuhiljaa ns. normaaliin päiväjärjetykseen ja kaikki joukkueet voivat vihdoin pelata kotiottelunsa omissa halleissaan. Jos Bettman saa tahtonsa läpi uusi kausi käynnistyy ensin ennen vuodenvaihdetta muutaman viikon mittaisilla harjoitusleireillä ja pre-season otteluilla, ennenkuin varsinainen sarjakausi voisi pyörähtää käyntiin!