NHL 2020-21: Uusi kausi alkamassa 13. tammikuuta!

NHL 2020-21: Uusi kausi alkamassa 13. tammikuuta!
Pohjois-Amerikasta kantautuvien tietojan mukaan NHL-kauden 2020-21 alku on jo lähellä. Lue missä mennään.
NHL-jääkiekko on vihdoista viimein tekemässä paluun päiväjärjestykseen! Tämän hetken tiedot Pohjois-Amerikasta antavat viitteitä siitä, että kiekko tippuisi maailman suurimman ja kauneimman liigan jäähän jälleen 13. tammikuuta 2021 alkaen. NHL ja NHLPA ovat löytäneet alustavan yhteisymmärryksen 56 ottelun mittaisesta kaudesta sekä taloudellisista seikoista. Otteluohjelma, terveysprotokollat sekä muut tärkeät asiat ovat kuitenkin vielä lyömättä lukkoon.

Lehtitietojen mukaan NHL-joukkueet saavat käynnistää harjoitusleirit välittömästi vuoden vaihteen jälkeen. Maaliskuussa runkosarjaan kautensa päättäneet seitsemän joukkuetta voivat mahdollisesti aloittaa treenit vielä joulukuun 2020 puolella.

NHL divisioonat uusiksi?


NHL luonnollisesti pelkää koronaviruksen sekoittavan alkavan kauden läpi viemistä kuten kävi vuosi sitten keväällä. Tästä syystä sarjassa on suunniteltu täksi kaudeksi uudistunutta divisioona jakoa, jonka turvin joukkueet voisivat rajoittaa matkustamista. Divisioona jaosta tekee varsin mielenkiintoisen yksi hahmotelma jossa on mukana vain ja ainoastaan kanadalaisista joukkueista koottu divisioona.

Mahdolliset uudet divisioonat NHL-kaudella 2020-21:

  • Boston, Buffalo, New Jersey, New York Islanders, New York Rangers, Philadelphia, Pittsburgh, Washington
  • Carolina, Columbus, Detroit, Chicago, Florida, Minnesota, Nashville, Tampa Bay
  • Anaheim, Arizona, Colorado, Dallas, Los Angeles, San Jose, St. Louis, Vegas
  • Vancouver, Edmonton, Calgary, Winnipeg, Ottawa, Toronto, Montreal


Lyö vetoa Stanley Cup mestarista!


Vaikka NHL-kauden aloituspäivämäärää ei ole vielä lyöty lopullisesti lukkoon niin Stanley Cup voittaja 2020-21 vedonlyönti on jo auki! Vedonlyöntisivusto William Hill nostaa ehkä hieman yllättäen Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustaman Colorado Avalanchen suurimmaksi mestarisuosiksi. Alla TOP 10 mestaruuskertoimet kaudelle 2020-21. Veikkaa Stanley Cup voittajaa vaikka William Hillin 100€ riskittömän vedon turvin!