NHL palaa Suomeen! – Nokia-areena runkosarjamatsien näyttämönä

NHL palaa Suomeen! – Nokia-areena runkosarjamatsien näyttämönä
Vihdoin se on varmaa: NHL palaa syksyllä Suomeen Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jacketsin ottaessa yhteen Nokia-areenalla. Maistuu maistuu!
Tamperelaisia "kiakkofaneja" hemmotellaan tänä vuonna urakalla. Nyt keväällä molemmat Liiga-seurat pelaavat mitaleista, toukokuussa huhkitaan jääkiekon MM-kisat ja syksyllä vielä kansainvälinen huippuhoki palaa Suomeen NHL:n Global Seriesin merkeissä!

Uuden Nokia Areenan jäälle nousevat Änäri-joukkueet Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets perjantaina 4. marraskuuta ja lauantaina 5. marraskuuta. Mikä parasta, nämä eivät ole mitään näytösotteluita, vaan ihkaoikeaa runkosarjalätkää eli kilpailullisia otteluita. Viimeksi runkosarjaotteluita on pelattu Suomessa neljä vuotta sitten Jetsin ja Panthersin kohdatessa Hartwall Arenalla.

Coloradosta jäällä nähtäneen todennäköisesti tähtipelaaja Mikko Rantanen. Tällä hetkellä joukkueen riveissä pelaa vielä Montrealista siirtorajan takarajalla kaapattu Artturi Lehkonen, mutta hänestä tulee kesällä rajoitettu vapaa agentti.

Columbuksessa pelaavat tällä hetkellä Patrik Laine ja Joonas Korpisalo, mutta heistäkin tulee vapaita agentteja kauden jälkeen. Jatko seurassa on molemmille epäselvää.

Liput peliin tulevat myyntiin perjantaina 29. huhtikuuta kello 10. Tapahtuman järjestää Live Nation.