Tässä ovat Niklas Hagmanin Leijona-valinnat MM-kisoihin

Muodostaako Jukka Jalonen Leijona-miehistön rungon samoista pelaajista kuin Niklas Hagman tekisi?
Suomen jääkiekkomaajoukkue valmistautuu jääkiekon MM-kisoihin monin tavoin poikkeuksellisessa tilanteessa. Myös MM-pelaajaryhmän koko tulee olemaan poikkeuksellisen suuri.

Entinen maajoukkuetähti ja NHL-pelaaja Niklas Hagman pohti MM-kisoja ja pelaavalintoja tuoreimmassa Nordicbet Studion jaksossa:

– Se on erittäin mielenkiintoinen tilanne. Haluavatko esimerkiksi kokeneemmat pelaajat lähteä kisoihin ns. ylimääräisinä pelaajina, jos tilanne on kiikun kaakun, että pääsevätkö pelaamaan.

Ex-hyökkääjä poimi juuri ennen käynnissä olevaa EHT-turnausta omat “varmat valintansa” nykyisestä ryhmityksestä.

Maalivahdit:

"Jos Kevin Lankinen tulee NHL:stä, silloin hän on ykkösmaalivahti. Muuten mennään nykykolmikolla.

  • Harri Säteri
  • Janne Juvonen
  • Jussi Olkinuora

Puolustajat:

"Varmoja Ville Pokka, Oliwer Kaski, Petteri Lindbohm, Atte Ohtamaa ja Tommi Kivistö. Jos Olli Määttä tulee, hän olisi kuudes. Yhdeksän varmaan otetaan, ja nyt taitaa olla 12 vaihtoehtoa. Tony Sund on pelannut hyvin, ja Alex Rindell…"

Hyökkääjät:

“Tuleeko Arttu Ruotsalainen pelaamaan keskellä? Ehkäpä. Muista senttereistä Mikael Ruohomaa, Petri Kontiola, Anton Lundell ja Hannes Björninen. Mielenkiintoista on nähdä Kontiola: Liigassa pelasi erittäin hyvin, mutta siellä on kuitenkin vähän enemmän tilaa.

Laitureista Saku Mäenalanen, Jere Sallinen, Iiro Pakarinen ja Teemu Turunen ovat saletteja. Jokereissa Marko Anttilan ja Veli-Matti Savinaisen kausi meni vähän ylös-alas, mutta maajoukkueessa ovat aina pelanneet loistavasti. Jos roolitus menee oikein, ovat varmasti erittäin lähellä kisajoukkuetta. Ojamäki ja Karjalainen myös. Kovaa taistelua tulee olemaan, kun lähdetään yli-isolla kokoonpanolla."

Ilmainen live stream jääkiekon MM-kisoihin!


MM-turnaus alkaa viikon kuluttua perjantaina. Kaikki ottelut ovat maksutta katsottavissa NordicBetillä. Pelien katsominen Nordicbetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi.

  1. Siirry tästä Nordicbetille >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee 10€ talletus *
  4. Näet kaikki ottelut Nordicbetilla - palvelu toimii myös puhelimella ja tabletilla

* Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Minimitalletus Nordicbetilla on 10 euroa.
Nordicbet: Siirry katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut suorana >>