Mahtuuko Moisander, Eremenko tai Hetemaj Huuhkajien EM-kisajoukkueeseen?

Mahtuuko Moisander, Eremenko tai Hetemaj Huuhkajien EM-kisajoukkueeseen?
Vedonlyöntiyhtiö Bettson uskoo Niklas Moisanderin mahtuvan Markku Kanervan EM-kisajoukkueeseen. Miten käy muiden vanhojen pelaajien?
Mahtuuko Moisander, Eremenko tai Hetemaj Huuhkajien EM-kisajoukkueeseen?

Kelpaavatko Moisander ja Eremenko Kanervalle – entä Litmanen?


Pääsylippuarvontojen lisäksi ensi kesän jalkapallon EM-kisojen pääpuheenaiheita ovat Suomessa tällä hetkellä pelaajavalinnat, etenkin maajoukkueuransa jo lopettaneiden pelaajien osalta. Peliyhtiö Betsson on avannut spekulointiviihteeksi kertoimet pelaajavalinnoista.

Markku Kanerva joutuu nimittäin keväällä puntaroimaan, mitä tehdä esimerkiksi Niklas Moisanderin kanssa? Huuhkajien pakiston laadun leveys on rajallinen, ja 34-vuotias Moisander pelaa oivallista kautta Bundesliigaseura Werder Bremenin kapteenina. Turkulainen on antanut ymmärtää, että EM-kisat kiinnostaisivat – Betsson arvioi, että kutsu kisoihin hänelle myös tulee. Sen sijaan Alex Ringiä, Perparim Hetemaj'ta tai Kari Arkivuota tuskin nähdään Huuhkajien kisakoneessa.

Oma lukunsa on Roman Eremenko, joka ei ole maajoukkueessa lopettanut. Taitojensa puolesta hän mahtuisi kisajoukkuerinkiin varmuudella, mutta joukkueen kemian kannalta tilanne voi olla toinen. Betssonin kertoimenlaskijoiden mielestä tilanne on 50-50, joten kerroin tällä hetkellä 2.00.

Ja onhan listalla oltava myös Kuningas. Jari Litmasen valinta on toki epätodennäköinen, mutta maajoukkueuraansa hän ei ole lopettanut...


(Lähde: Betsson Group)