Kukistaako Iivo Niskanen kilpakumppaninsa Rukalla?

Kukistaako Iivo Niskanen kilpakumppaninsa Rukalla?
Hiihdon maailmancupin kausi avataan viikonloppuna Rukalla ja suomalaisittain ehkä kaikkein suurin mielenkiinto kohdistuu Iivo Niskasen suorittamiseen lauantain 15km kilpailussa!
Hiihdon maailmancupin kausi avataan viikonloppuna Rukalla ja suomalaisittain ehkä kaikkein suurin mielenkiinto kohdistuu lauantaille ja miesten perinteisen 15 kilometrin kisaan. Iivo Niskanen pääsee aloittamaan olympiakauden paraatimatkallaan – sama matka hiihdetään nimenomaan perinteisellä myös Pekingin olympialaisissa.

NordicBetin asiantuntija Janne Hakulinen uskoo, että lauantaina nähdään kovassa iskussa oleva ja vain voittoon tähtäävä Iivo Niskanen, vaikka maailmancup ei sinällään Niskasen päätähtäin kaudella olekaan.

- Maailmancupissa yksittäiset perinteiset kisat kuten nyt Rukan 15 kilometriä kiinnostavat, mutta tähtäin Iivolla on ilman muuta olympialaisissa, Hakulinen arvioi tuoreessa NordicBet Studiossa.

- Niskanen on ilman muuta ykkössuosikki lauantain kisaan. Alkukausi on ollut vahva ja fokus Iivolla on nyt taas perinteisessä. Ruka on aiemminkin sopinut hyvin hänelle, mutta kovan vastuksen Iivo tulee saamaan ennen kaikkea venäläisiltä.

Niskanen iso ennakkosuosikki


Ykköshaastajaksi Niskaselle Hakulinen nostaa viime kauden maailmancupin voittajan Alexander Bolshunovin, jonka lähtökohdat Rukan kisaan ovat kuitenkin Niskasta hankalammat.

Lue myös Pekingin olympialaiset ohjelma

- Bolshunovin alkukausi on ollut vaikea, on ollut loukkaantumista ja muuta. Normaalitiilanteessa hän olisi varmasti se, joka pystyy Iivo Niskasen parhaiten haastamaan, mutta nyt Iivo on suosikki, kuten NordicBetin head-to-head-kertoimistakin näkee.Lue myös vihjeemme talviurheilukohteisiin:


Ruka: Naisten Sprintti
Ampumahiihto: Östersund, naisten normaalimatka
Ampumahiihto: Naisten kokonaiskilpailun voittaja

Tekstin lähde: Nordicbet