Onnetar suosi Coolbetin asiakasta! 11 kohteen NBA-rekka toi jättipotin - Katso Kuponki!

Onnetar suosi Coolbetin asiakasta! 11 kohteen NBA-rekka toi jättipotin - Katso Kuponki!
Coolbetillä pelanneen vedonlyöjän ei tarvitse odottaa veronpalautuksia joululahjoja varten, sillä 11 kohteen lappu toi lähes 18 000 euron voiton.
Kaikki vedonlyöjät ovat ainakin jossain kohtaa yrittäneet saada usean kohteen rekkoja kiinni, mutta harva meistä on siinä onnistunut. Onhan se melkoista lottoa, kun samalle lapulle laitetaan toistakymmentä kohdetta ja vieläpä vailla järjestelmää, mutta osuu se lottokin joillekin joskus!11 kohdetta osui - kerroin 3534,32!


Coolbet julkaisi Twitterissä erään asiakkaansa pelaaman kupongin, mikä piti sisällään 11 NBA-kohdetta. Mukana oli muun muassa Knicksin voitto Celticistä 10.00 kertoimella, sekä Sacramento Kingsin voitto Utah Jazzista 4.55 kertoimella. Mukana oli myös pari 1.23 kertoimista kohdetta. Tällaisiin kohteisiin on usein pilattu laput missä jättikertoiminen kohde on saatu kiinni, mutta tällä kertaa jokainen 11:sta kohteesta osui.

Mr Green

Voittosumma lähes 18 000 euroa!


Onnekas peluri pelasi lapun viiden euron panoksella, joten voittosummaksi muodostui 17 671,60 euroa! Voittajan kotimaa jäi Twitter-päivityksestä epäselväksi, mutta Coolbet on suomalaisten suosima sivusto, joten toivotaan, että voitto olisi osunut kotimaahamme.

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!


Coolbet: lunasta bonuksesi tästä >>

Esittelykuva: Patrick Smith / Getty Images