Mistä paras kerroin Suomen voitolle Ruotsista?

Mistä paras kerroin Suomen voitolle Ruotsista?
Suomi avaa World Cupin harjoitusottelut tänään torstaina 8.9 Ruotsia vastaan. Mistä löydät parhaimman kertoimen Suomen voitolle?
Katso myös: Olympialaiset jääkiekko!

Alla oleva uutinen ja kertoimet ovat vanhentuneet. Katsasta Jääkiekon olympialaiset -sivumme ja löydät uusimmat pelivihjeet, ennakot, kertoimet, kokoonpanot ja paljon muuta Etelä-Korean Talviolympialaisiin.

Suomi - Ruotsi 8.9 kertoimet


Suomi kohtaa ensimmäisessä World Cupin esiottelussa tänään torstaina Ruotsin. Leijonat ovat harjoitelleet Suomessa nyt tovin ja uutiset joukkueen viretilasta ja yleisestä ilmapiiristä ovat olleet positiivisia. Suomi on povattu vedonlyöntikertoimissa hienoiseksi suosikiksi, mutta erimielisyyksiä betsimarkkinoillakin on. Mistä pelaajat löytävät sen parhaimman kertoimen Suomen tämäniltaiselle voitolle?Coolbet listan kärjessä


Suomen varsinaisen peliajan voitolle löytyy markkinoilta paljon eri kertoimia, joista korkeimmat ovat jo hyvin pelattavia. Joillakin sivustoilla taas Suomi on nostettu ehkä liiaksikin suosikiksi. Listasta näet Suomen voiton kertoimet paremmuusjärjestyksessä:

1. Coolbet 2,45
2. LeoVegas 2,35
3. Unibet 2,35
5. Betsafe 2,29