Patrik Laineen 105,00 kertoiminen kohde tuhosi Floridan lisäksi Nordicbetin kassan - 63978€ tappiota!

Patrik Laineen 105,00 kertoiminen kohde tuhosi Floridan lisäksi Nordicbetin kassan - 63978€ tappiota!
Nordicbetin triplakohde Patrik Laineen pisteistä, laukauksista ja mailan rikkomisesta kävi kalliiksi yhtiölle. Tappiota kertyi peräti 63978€!
Hartwall Areenan täysi tupa sai torstai-iltana juuri sitä mitä he tulivat katsomaan, Patrik Laine shown. Heikossa maalivireessä ollut Patrik Laine jo lupaili ennen Global Series ottelua Viasatin selostaja Antti Mäkiselle, että hän on säästellyt maaleja tähän ottelupariin ja Laine täräyttikin niitä peräti kolme.

Laineen maalijuhlasta hauskan tekee se, että vedonlyöntiyhtiö Nordicbet oli otteluun tarjonnut erikoiskohteita Laineelle ja Barkoville. Yksi kohde Laineelle oli, että mies tekee enemmän pisteitä kuin Barkov, laukoo yli kuusi kertaa ja rikkoo mailansa. Laine täräyttikin peräti kolme maalia, ampui seitsemän kertaa ja kolmannessa erässä katkaisi mailansa. Kerrointa tälle kaikelle tuli peräti 105,00! 

10€ kohteeseen satsanneet kuittasivat torstaina tililleen 1050€.

Nordicbetin kassaan tuli kohtalainen lovi Patrik Laineen ansiosta. Kokonaisuudessaan voittoja tuosta kohteesta maksettiin ulos 63 978,72€Betssonin Head Of Marketing Jussi Nurmi kuvaili Nordicbetin sivuilla tilannetta sanoilla:- Suoraan sanottuna ristiriitainen fiilis. Tuli helvetin kallis ilta yhtiölle, mutta toisaalta suomalaisen jääkiekon ystävänä eipä tuon hienompaa showta olisi voinut olla, naurahtaa Head of Marketing Jussi Nurmi.

20€ ilmaisveto suomalaisen maalista perjantaina!


Patrik Laineen 105,00 kertoiminen kohde tuhosi Floridan lisäksi Nordicbetin kassan - 63978€ tappiota!

Nordicbet pelaa jälleen upporikasta ja rutiköyhää, kun he tarjoavat perjantain Winnipeg Jets - Florida Panthers otteluun jokaisesta suomalaisen pelaajan maalista 20€ ilmaisvetoa. Laine on vasta saanut mailansa kohdistettua, niin ei olisi mikään yllätys jos herra paukuttelisi enemmänkin kuin kolme kihausta. Barkov myös halunnee Suomessa päästä maalin makuun!


Tarjous pähkinänkuoressa - näin saat ilmaisvedot:


  1. Siirry Nordicbetin sivustolle tästä >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee talletus tilillesi.
  4. Lyö vähintään 1 euron veto otteluun Winnipeg Jets - Florida Panthers ennen ottelun alkua perjantaina 2.11.
  5. Saat jokaisesta suomalaisen pelaajan tekemästä maalista 20 euron ilmaisvedon käyttöösi.
  6. Voit halutessasi lunastaa myös 100 % tervetulobonuksen.