NordicBet: Tuukka Rask voittaa Conn Smythe Trophyn! - katso kertoimet

NordicBet: Tuukka Rask voittaa Conn Smythe Trophyn! - katso kertoimet
Tuukka Rask pelaa jälleen upeaa kevättä ja tämä näkyy myös kertoimissa. 32-vuotias suomalaismaalivahti on vahvin ehdokas NHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi
NordicBet: Tuukka Rask voittaa Conn Smythe Trophyn! - katso kertoimet

Kansainvälinen peliyhtiö: Tuukka Raskista tulossa NHL:n pudotuspelien arvokkain pelaaja!


Upeaa kevättä - jälleen kerran - torjuva Bostonin maalivahti Tuukka Rask on kansainvälisen peliyhtiön NordicBetin mielestä todennäköisin valinta NHL:n pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi eli Conn Smythe Trophyn saajaksi.

Boston johtaa välieräsarjaansa Carolinaa vastaan 3-0 ja näyttää etenevän vastustamattomasti kohti Stanley Cup -finaaleja. Toisessa parissa San Josen ja St. Louisin välillä tilanne on 1-1.


Vahvassa iskussa oleva Boston Bruinsin Tuukka Rask on torjunut kiekkoja 15 pudotuspeliottelussa 93.9 prosentin tarkkuudella.

Sharks on selvittänyt tänä keväänä jo kaksi kertaa “Game Sevenin”, eikä olisi ihme, mikäli Blues ja San Jose ottaisivat mittaa toisistaan niin ikään seitsemän pelin verran. Se tietenkin maistuisi Bostonille, joka saattaa hyvinkin päästä vetämään hieman henkeä ennen finaalien alkua.

Pudotuspelien MVP-palkinto on jaettu vuodesta 1965, ja perinteisesti pokaali on jaettu mestarijoukkueen edustajalle. Vain neljänä vuonna on tehty poikkeus, ja kolmesti se on tehty muun kuin mestarijoukkueen maalivahdin takia: viimeisimpinä Jean-Sébastien Giguère (Anaheim 2003) ja Ron Hextall (Philadelphia 1987).Esittelykuva: GETTY IMAGES/ICON SPORTSWIRE/Danny Murphy