Pöytätennis nousemassa jalkapallon rinnalle vedonlyöntikohteena!

Pöytätennis nousemassa jalkapallon rinnalle vedonlyöntikohteena!
Pöytätennis ja Esports pelatuimpia vedonlyöntikohteita!
Suurimpien urheilulajien ollessa tauolla on myös vedonlyöntimarkkina myllerryksessä tarjonnan pudottua lähes olemattomiin. Kysyntää kuitenkin edelleen on, mikä on luonut hauskan ilmiön. Aiemmin täysin marginaalissa olleet lajit nousevat kärkisijoille vedonlyöntiaktiivisuudessa mitattuna. NordicBetillä yksi rakettimaista nousua tehnyt laji on pöytätennis, tuttavallisemmin pingis. Viime viikon aikana pöytätennis nousi sekä pelivaihdossa että lyötyjen vetojen määrässä jo toiseksi suosituimmaksi vedonlyöntikohteeksi ohittaen muun muassa myös kovassa nosteessa olevan esportsin.

On vain ajan kysymys, milloin suosituimman lajin valtikka siirtyy pöytätennikselle. Jalkapallo sinnittelee yhä ykkösenä, mutta tällä hetkellä tarjonta ei ole kuningaslajin puolella, kun pelikohteiksi on tarjolla lähinnä Nicaraguan ja Valko-Venäjän liigan kaltaisia sarjoja. Pöytätennikseen on NordicBetillä tarjolla jopa livelähetyksiä, joka osaltaan on nostanut lajin suosiota etenkin livevedonlyöjien keskuudessa.

"Näytimme viime viikolla Ukrainassa pelattuun pöytätenniksen TT Cupiin suoria livestream-lähetyksiä. Niiden valtava suosio yllätti meidät, vaikka jonkinlaista nostetta odotimmekin" Betsson Groupin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist äimistelee. Aika näyttää, jääkö syntynyt pingis-buumi vain ohimeneväksi ilmiöksi, vai löytyykö lähitulevaisuudessa mökeiltä, autotalleista ja nuorisotaloilta legendaarinen vihreävalkoinen Stiga ja vakiinnuttaako pöytätennis asemansa suosituimpien vedonlyöntilajien joukossa.

Lähde: Betsson Group