Nähdäänkö "tasurilohkossa" jälleen yksi tasapeli kun Suomi haastaa Ranskan?

Nähdäänkö
Onnistuuko Suomi kaatamaan toistamiseen Ranskan vieraissa tai nappaamaan edes tasapelipisteen? Ranska on suuri ennakkosuosikki mutta Huuhkajilla on kaikki mahdollisuudet jättiläisen järkyttämiseen. (Kuva: Getty Images)

Suomi hyvissä asemissa


Suomen jalkapallomaajoukkueen Huuhkajien MM-karsintalohko on äärimmäisen mielenkiintoisessa tilanteessa. Valtaosa otteluista on päättynyt tasapeleihin, ja lohkon kakkossuosikki Ukraina on päätynyt ristiin peräti viisi kertaa viidestä – viimeksi viikonloppuna maailmanmestari Ranskaa vastaan.

Suomi kohtaa Ranskan vieraissa tiistaina 7. syyskuuta kello 21:45 alkaen ja tuossa ottelussa kohtaa yllättäen lohkon kaksi ainutta joukkuetta joilla on voittoja tilillään! Ukrainan tavoin sekä Bosnia & Hertsegovina että Kazakstan ovat voitoitta kun joukkueiden ainoat pisteet ovat irronneet tasureilla. Kaiken tämän ristiin pelaamisen seurauksena Suomi pääsee Lyoniin erittäin otollisessa tilanteessa: Vähintäänkin lohkon kakkossija on sillä vakaasti omissa käsissä, ja esimerkiksi tasapelipiste Ranskalta olisi loistava “bonus” matkalla loka-marraskuun ratkaisupeleihin.

Tasapelillä tilipäivä!


Vedonlyöntiyhtiö NordicBetin silmissä asetelma tiistaille on murskaava: Ranskan voittokerroin Suomea vastaan on vain 1.18, tasapelin 7.50 ja Suomen hurjat 17.00.

Mutta mutta… varsinaisella peliajalla Ranskan on kyennyt viimeksi kukistamaan juuri Suomi, viime marraskuun harjoitusottelussa 2–0. Sen jälkeen Les Bleus on pelannut 13 ottelua, joista peräti viisi viimeisintä on ollut varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteessa… Pitäisikö kokeilla sitä ristiä pitävetokupongille?Vihje: Ranska - Suomi, pelaa maalimääriä


Ranska on Huuhkajat MM-karsintaottelun selkeä ennakkosuosikki ja eikä Suomen pitkävetokertoimet juurikaan anna mahdollisuuksia Suomelle.

Tähän otteluun kannattaakin ehdottomasti lähteä hakemaan pelikohdetta joko maalimääristä tai tasoitusvedoista. Ensimmäiseksi kannattaa tutusta Suomen maalimäärille annettaviin kertoimiin. Vedonlyöntisivustot nimittäin tuntuvat uskovan että Suomi tulee jäämään ottelussa maaleitta. Suomen vähintään yhdelle osumalle tarjotaan reilusti yli 2.00 kertoimia! On totta että Suomi ei ole viime aikoina maaleilla juhlinut mutta yhtä kaikki Ranska on viidessä edellisessä kaivanut pallon vähintään kerran omasta maalistaan ja on suoranaista vääryyttää olettaa etteikö Joel Pohjanpalo, Teemu Pukki tai vaikkapa Ranskaa viimeksi pyörittänyt Onni Valakari voisi onnistu Lyonin illassa.Pysäyttääkö Lukas Hradecky Ranskan?


Ranskalla on yksi Euroopan kovimmista kokoonpanoista näissä MM-karsinnoissa. Siitä huolimatta Ranskan maalinteko on ollut pienimuotoista tervanjuontia eikä sinipaitainen tähtisikermä ole onnistunut kuin kertaalleen Ukrainaa ja Bosnia & Hertsegovinaa vastaan syyskuun karsintapeleissä. Kun taas otetaan huomioon Suomen erittäin tiivis ja taisteleva puolustuspelaaminen jonka viimeisenä lukkona seisoo maalivahtimaailman eliittiin kuuluva Lukas Hradecky niin ei isäntien maalinteko tule olemaan tiistainakaan helppoa. Näistä kulmista katsottuna Ranskan jääminen alle 2.5 maaliin kuulostaa varsin realistiselta vetokohteelta. Kohteelle onkin tarjolla varsin pelikelposia kertoimia.Spesiaalikerroin vähintään yhdelle maalille!


0 - 0 tulokset jalkapallopeleissä alkavat olla katoavaa kansanperinnettä ja UEFA:n syyskuun kymmenissä MM-karsintapeleissä on päädytty vain kahdesti maalimattomaan tasapeliin. Tässä ottelussa nollapeli tuloksella on tarjolla kerroin 19.00 ja vähintään yhdelle maalille vain vaivainen 1.01 kerroin. Vedonlyöntisivusto Betsson on kuitenkin päättänyt rykäistä tarjolla vähän ekstraa ja sivusto tarjoaa juuri nyt yli 0.5 maalin pelille spesiaalikertoimen 10.00! Voit poimia kertoimen itsellesi tästä tai lukea lisää tarjouksestamme.Tekstissä lainattu Betsson Groupin materiaalia