Cristiano Ronaldo teki kolme maalia, Tom Brady hurrasi katsomossa

Cristiano Ronaldo teki kolme maalia, Tom Brady hurrasi katsomossa
Ronaldo teki hattutempun Tottenhamia vastaan ja nousi samalla kaikkien aikojen maaliykköseksi. Katsomossa tuuletti NFL:n ennätysmies Tom Brady.
Cristiano Ronaldo saattaa hyvinkin olla GOAT, eli kaikkien aikojen paras pelaaja. Vaikea on verrata eri aikoina pelanneita. Pele, Diego Maradona, Lionel Messi ja Ronaldo olivat kaikki aikanaan dominoivia pelaajia, mutta kyllä sen hyvin voi perustella, että Ronaldo olisi se kaikkien aikojen paras.
Ronaldo on myös vielä ikämiehenä loistavassa kunnossa, ja pelaa yhdessä maailman parhaista joukkueista.Samat väittämät, jotka pätevät Ronaldoon, voi sanoa juuri eläkkeelle siirtyneestä Tom Bradysta. Viimeksi Tampa Bay Buccaneersissa pelannut Brady saattaa aivan hyvin olla kaikkien aikojen paras NFL-pelaaja. Saattaahan se myös olla Jerry Rice, Lawrence Taylor tai vaikka Walter Payton.
Brady myös pelasi pitkään huipulla. Viime kauden Super Bowlissa Brady oli jo 44-vuotias, ja jos Buccaneers olisi mennyt finaaliin asti, niin ehkäpä Brady olisi vielä pelannut yhden kauden.

Kaksi suurta, Ronaldo ja Brady kohtasivat, kun Manchester United voitti Tottenhamin Old Traffordilla. Ronaldo iski kentällä kolme maalia, ja Brady istui katsomossa.Ronaldo rikkoi Spurs-matsissa maailmanennätyksen. Hän on nyt tehnyt 807 maalia virallisissa FIFA:n tunnustamissa otteluissa. Aikaisempi ennätys 805 maalia oli 1930-luvun alusta 1950-luvun lopulle maaleja tehneen itävaltalais-tsekin Josef Bicanin.

Bradylla on pitkä lista erilaisia NFL:N ennätyksiä. Hän ykkönen muun muassa seuraavissa kategorioissa: Super Bowl -voitot (seitsemän), Super Bowl MVP -valinnat (viisi), NFL MVP -valinnat (3), QB:n runkosarjan voitot (243), QB:n play offs -voitot (35), syötetyt maalit, jaardit ja onnistuneet syötöt, niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin.