Ronaldolle monoa ManUsta, seura harkitsee oikeustoimia!? – Katso kertoimet siirrolle

Ronaldolle monoa ManUsta, seura harkitsee oikeustoimia!? – Katso kertoimet siirrolle
Cristiano Ronaldon ja Manchester Unitedin välit ovat pahasti tulehtuneet. Kuva: mauritius images GmbH / Alamy Stock Photo
Uutisoimme aiemmin viikolla Cristiano Ronaldon jalkapallomaailmaa kuohuttaneesta haastattelusta, jossa hän haukkui seuransa Manchester Unitedin, manageri Erik ten Hagin ja Wayne Rooneyn.

Siltä todella näyttää, että portugalilaisen päivät seurajoukkueen palveluksessa ovat luetut. Useat ulkomaiset mediat ovat kertoneet, että Rolle on hyllytetty. Häntä vastaan harkitaan myös oikeustoimia (Independent).Toisaalta CR7 on myös kertonut olevansa valmis eläkkeelle, jos Portugali voittaisi maailmanmestaruuden sunnuntaina alkavista jalkapallon MM-kisoista. Paljon siis puhetta suuntaan ja toiseen. Tähän emme kuitenkaan luota, vaan pitäydymme aiemmin kerrotussa suunnitelmassa, jonka mukaan ainakin pari pelivuotta on kisojen jälkeen vielä jäljellä.

Osoitteena on kuitenkin mitä todennäköisimmin joku muu kuin nykyinen työnantaja. Tätäkin voi totta kai veikata muutamalla sivustolla, jotka ovat BetVictor ja Betfair. BetVictorille uuden sopimuksen syntymisen määräpäivä on 6. helmikuuta 2023, viimeksi mainitulla pari päivää aiemmin 3. helmikuuta. Vaihtoehdot ja kertoimet ovat muutenkin toisistaan selvästi poikkeavat.

Katso molempien bookereiden kertoimet alta – minkä joukkueen paidassa näet portugalilaisen seuraavaksi viipottavan?