Ruotsalaiset lyttäävät Suomen Euroviisuhaaveet - katso kertoimet!

Ruotsalaiset lyttäävät Suomen Euroviisuhaaveet - katso kertoimet!
Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa Suomen euroviisuedustajien, Daruden, sekä Sebastian Rejmanin karsintavoitolle jättikertoimen. Arvostusta ei heru edes vertailussa muihin pohjoismaihin.
Ruotsalaiset lyttäävät Suomen Euroviisuhaaveet - katso kertoimet!

Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö tylyttää: Suomella ei mitään mahdollisuuksia Euroviisuissa


Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö Betsson antaa erittäin tylyn tuomion Suomen mahdollisuuksista tämän vuoden Euroviisuissa. Mikäli Darude ja Sebastian Rejman etenisivät tänään tiistai-iltana semifinaalista finaaliin, vedonlyöjät saisivat rahat takaisin peräti viisinkertaisesti.

Tiistaina semifinaalissa areenalle astelevat 17 maan edustajat, joista kymmenen etenee jatkoon. Suomen semifinaalin voittokerroin olisi peräti 60.00, mutta analyytikot ovat todenneet Suomen mahdollisuuksien lepäävän siinä, että tätä ensimmäistä semifinaalia pidetään yleisesti tasoltaan vaisumpana kuin toista välieräiltaa torstaina.


Viime vuonna Euroviisujen voiton vei israelilainen Netta, kappaleellaan "Toy".

Kovimmilla Darude-faneilla on viikonloppuna todellisen tilipäivän mahdollisuus: Suomen edustajan voittokerroin on tällä hetkellä peräti 200.00, eli euron panoksella tilille kilahtaisi 200 euroa.

Suurimpia suosikkeja voittajiksi Tel Avivissa ovat Hollanti, Ruotsi, Ranska ja Venäjä. Ruotsalaisyhtiö Betsson on jopa siinä määrin tyly, että Pohjoismaiden välisessäkin vertailussa Suomi on rankattu auttamattomasti heikoimmaksi.


Katso Veikkausbonukset.comin kattava Euroviisupaketti >> täältä!