Ruotsalaisyhtiö tunnustaa virheensä – Suomen MM-hiihtotavoite toteutuu sittenkin?

Ruotsalaisyhtiö tunnustaa virheensä – Suomen MM-hiihtotavoite toteutuu sittenkin?
Rakkaassa länsinaapurissamme ei uskottu juurikaan Suomen menestykseen hiihdon MM-kilpailuissa. Sinivalkoiset suksisankarit ovat kuitenkin napanneet jo kaksi MM-mitalia ja lisää on tulossa!
Ruotsalaisyhtiö NordicBet arvioi Suomen yltävän hiihdon MM-kisoissa tasan yhteen mitaliin. Sinivalkoiset osoittivat muutamassa päivässä, että arvio ryskyi pahasti metsään. Ensimmäisenä mitalihanat aukaisi yhdistetyssä Ilkka Herola kakkossijalla ja pian tämän jälkeen miesten parisprintissä Ristomatti Hakola ja Joni Mäki nappasivat yllätyshopean!

– Suomi on kisojen toistaiseksi suurin yllättäjä. Meille asti tihkui joukkueen lähipiiristä tietoa, että joukkueen oma tavoite on neljä mitalia, mutta pidimme ajatusta epäuskottavana ja luotimme vain yhteen mitaliin. Nyt täytyykin nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi, sillä neljä mitaliahan on sittenkin mahdollista, tunnustaa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

NordicBetillä oli ennen kisoja mahdollista lyödä vetoa Suomen mitalimäärästä. Suomen yli kahteen mitaliin uskoneet saattavat siis hyvinkin saada rahansa takaisin 4,5-kertaisesti, kun miesten viestissä ja Ilkka Herolan seuraavalla henkilökohtaisella matkalla vetokertoimet jopa povaavat Suomen mitalisateelle jatkoa.

Lisää mitaleja tulossa?


Herola lähtee torstain kisaansa kakkosvoittajasuosikkina, ja miesten viestissä niin ikään torstaina Suomi tulee kertoimien perusteella kisaamaan tiukasti pronssista Ranskan kanssa.


Tekstin lähde: Betsson Group