Ruotsalainen osui 15 kohteen rekan - Katso kuponki!

Ruotsalainen osui 15 kohteen rekan - Katso kuponki!
Ruotsalainen pelaaja osui 15 kohteen lapun ja voitti sillä yli 70 000 kruunua Coolbetilla!
Ruotsalaispelaaja täräytti 15 kohdetta oikein ja voitti itselleen 70585,50 kruunua! Kovan tästä suorituksesta tekee se, että pelaaja pelasi 50,00 kruunun panoksella, joka on noin 4,82€ Näin ollen ruotsalaisen 1411,710 kertoimella pelattu lappu tuotti hänelle noin 6798,50€!

Voittosumma 70 585,50 kruunua


Ruotsalainen oli kasannut pitkävetolapulleen 15 eri kohdetta, jotka koostuivat pelkästään jalkapallo-otteluista. Kohteita löytyi niin harjoitusotteluista, Englannin Valioliigasta, kuten myös Tanskan Liigasta. Suurin osa pelaajan kohteista oli bookkerien suosikkeja voittamaan ottelun, mutta kupongilta löytyi myös muutama isompikertoiminen haku.

Ruotsalainen osui 15 kohteen rekan - Katso kuponki!

Kokeile Coolbetiä 150€ bonuksella


Coolbet on yksi uusimmista ja ajan hermolla olevista vedonlyöntisivustoista. Sivusto tarjoaa paljon sellaista informaatiota pelaajille, mitä muut sivustot eivät paljasta, kuten kohteiden pelivaihtoa. Coolbet tarjoaa myös loistavia kampanjoita ja aukaisi juuri hiljaittain Rakenna oma vetosi-toiminnon, jossa pelaaja pääsee itse rakentamaan mieleisensä vedonlyöntikohteen.

Siirry pelaamaan Coolbetille tästä --->>

Uusille pelaajille Coolbet tarjoaa 100%/150€ bonuksen koodilla COOL150. Voit lukea lisää sivustosta ja rakenna oma vetosi-toiminnosta alta löytyvistä linkeistä tai voit siirtyä suoraan pelaamaan yläpuolelta löytyvästä linkistä.

Coolbet arvostelu: Lue Coolbetin arvostelu tästä -->>

Rakenna oma vetosi-artikkeli: Lue lisää toiminnosta tästä -->>