Ruotsalaiselle jättivoitto 12 kohteen rekan osuttua - Katso kuponki!

Ruotsalaiselle jättivoitto 12 kohteen rekan osuttua - Katso kuponki!
Valioliigan avauskierrokselle tehty 12 kohteen rekka toi ruotsalaiselle lähes 33 000 euron potin Rizkilla!
Onnekas 21-vuotias vedonlyöjä Ruotsista niputti Valioliigan avauskierrokselta 12 kohteen rekan 9.70 euron panoksella. Vetokuponki antoi kertoimeksi mukavat 3373.45.

Voittosumma lähes 33 000 euroa


Nuorimies joutui jännittämään lappunsa puolesta toden teolla. Veto oli lähellä mennä puihin, kun Wolverhampton oli maalein 1-2 tappiolla Evertonille 80 minuutille asti siitä huolimatta, että Evertonin Phil Jagielka sai punaisen kortin jo 40 peliminuutin kohdalla. Jos Raul Jimenez ei olisi tasoittanut ottelua Wolves-debyytissään ei onnekkaalle voittajalle olisi jäänyt muuta kuin tarina siitä kuinka lähellä hän oli 32 718.10 euron jättipottia.

Ruotsalaiselle jättivoitto 12 kohteen rekan osuttua - Katso kuponki!

Myönnettäköön, että 3373.45 kertoimiset vetolaput eivät osu kovin usein, mutta silloin kun ne osuvat et ainoastaan saa mojovaa tuottoa, vaan mahdottoman tuntuisen vetokohteen osuttua olet myös ansainnut oikeuden rehennellä voitollasi loppu elämäsi.

Tämä oli todella eeppinen tapa potkaista uusi kausi käyntiin, sillä tähän saavutukseen ei moni ole pystynyt!

Mikä sinun suurin voittosi on? Käy katsomassa Rizkin tervetulobonus ja testaa oma urheilutietämyksesi!

Rizk tarjoaa uusille pelaajille 100% bonuksen


Rizk toimii loistavasti ennen kaikkea puhelimella ja kotiutukset ovat netin nopeimmat. Myös uusien pelaajien bonukset kestävät vertailun. Tällä hetkellä tarjolla on 100% bonus aina 100€ asti kaikille uusille pelaajille. Talleta siis 100€ ja saat heti 200€ pelirahaa.

Rizk arvostelu: Lue Rizkin arvostelu tästä -->>

Rizk: Lunasta 100% bonus 100€ asti tästä >>