HJK-fanit vaativat Lehkosuolle potkuja - vetoyhtiö uskoo, että nyt näin myös käy

HJK-fanit vaativat Lehkosuolle potkuja - vetoyhtiö uskoo, että nyt näin myös käy
HJK:n surkea kauden aloitus on käynnistänyt spekulaatiot päävalmentajan potkuista. Mika Lehkosuon tulevaisuus saattaa ratketa jo perjantaina, kun HJK kohtaa kotikentällä sarjaa johtavan Ilveksen.

Mika Lehkosuo selkeä suosikki ensimmäiseksi potkut saavaksi valmentajaksi Veikkausliigassa


Veikkausliigan mestarisuosikki numero yksi, HJK, kyntää tällä hetkellä pahasti. Joukkueella on kasassa kuudesta pelistä yhdeksän pistettä, joista kuusi kertyi kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Maanantaina koitti ensimmäinen tappio, kun joukkue romahti Turussa Interin vieraana. Yksittäisiä tappioita tulee aina, mutta Klubin kannalta huolestuttavaa on, että ilman mainiota maalivahtipeliä myös kolme edeltävää tasuria olisivat hyvinkin voineet kääntyä tappioiksi.

Betsson

Etenkin pelin avaaminen omasta päästä on tällä hetkellä sellaisessa paniikinsekaisessa umpisolmussa, että seuran vaihtoehdot alkavat olla vähissä. Vedonlyöntiyhtiö Betsson uskoo, että HJK antaa Veikkausliigakauden ensimmäiset potkut Mika Lehkosuolle. "Banan" kerroin kauden avauspotkuihin on nyt sarjan pienin, vain 2.10, perässään nousija-KPV:n Jarmo Korhonen.

Lehkosuo tuli HJK:n ruoriin keväällä 2014, ja käytännössä jokaisella kaudella sen jälkeen HJK:n kannattajat ovat vaatineet Lehkosuolle potkuja milloin mistäkin syystä. Välillä tilanne on myös ulkopuolisin silmin vaikuttanut siltä, että valmentajan vaihtaminen on ollut hyvin lähellä. Viime kauden jälkeen seura allekirjoitti päävalmentajansa kanssa lopulta vielä yhden vuoden paperin.

HJK-fanit vaativat Lehkosuolle potkuja - vetoyhtiö uskoo, että nyt näin myös käy
Mika Lehkosuon päätä vaaditaan jälleen vadille HJK-fanien toimesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Tämä vuosi alkoi kuitenkin katastrofaalisesti putoamisella Suomen Cupista – josta putoaminen oli tehty sarjamuotoisen kilpailutavan takia hyvinkin hankalaksi. Mutta niin vain HJK jäi kahdeksan parhaan joukosta ulos.

Perjantaina HJK:n vieraaksi saapuu sarjakärki, neljällä nollapelillä kauden aloittanut Ilves. Helsinkiläisillä – tai ainakin Lehkosuolla – alkaa totisesti olla sen kuuluisan pakkovoiton paikka.HJK-fanit vaativat Lehkosuolle potkuja - vetoyhtiö uskoo, että nyt näin myös käy

Betsson arvostelu: Lue Betsson arvostelu tästä -->>