Mikä leffa on vuoden kassamagneetti ja kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!

Mikä leffa on vuoden kassamagneetti ja kuka on seuraava Bond? – Lyö vetoa leffamaailmasta!
Mikä leffa on vuoden kassamagneetti, kuka on seuraava Bond? Erikoiskohteiden joukosta löydät myös nämä elokuva-aiheiset kertoimet.
Vedonlyöntisivustot kisailevat myös sillä, kenellä on parhaat erikoiskohteet. Elokuvafaneille mieleen on Betfair, joka tarjoaa nyt muutamaa mielenkiintoista kohdetta seuraavasta Bondista, vuoden 2022 eniten rahaa tekijöiden kassaan tuottavasta elokuvasta ja jopa ensi vuoden Oscareista!

Kuka on seuraava Bond?


Uuden Bondin nimeämisen hetki lähenee. Aiheella on spekuloitu jo pidemmän aikaa ja esimerkiksi nais-Bondin mahdollisuutta on väläytelty.

Betfair tarjoaa aiheeseen peräti 130 vaihtoehtoa. Listalta löytyy monenmoista nimeä – vai miltä kuulostaisi Bono, David Beckham tai Justin Timberlake Bondina? Eiköhän oikea vaihtoehto löydy jostain toisaalta. Läheskään lukkoon lyötynä valintaa ei vielä pidetä, sillä suosikit ovat tällä hetkellä Rege Jean Page, Idris Elba ja Henry Cavill, joilla kertoimet ovat kuitenkin varsin suuret liikkuen kolmen ja neljän välillä.

Katso alta kesäkuun 2022 20 suurinta suosikkia Bondiksi ja tee halutessasi oma valintasi siitä, kenessä karismaattisessa näyttelijässä on ainesta Bondin saappaisiin. Siirry logoa klikkaamalla Betfairin sivustolle katsomaan muut ehdokkaat.Vuoden kassamagneetti


Betfair tarjoaa elokuvamaailmasta myös mielenkiintoista erikoiskohdetta Highest Grossing Film Worldwide 2022 eli eniten voittoa tuottava elokuva.

Tähän löytyy pari selkeää suosikkia, joista suurin on nimellä Avatar: The Way of Water -kulkeva vuoden 2009 menestyselokuvan jatko-osa eli Avatar 2. Toinen on niin ikään jatko-osa: vuoden 1986 Top Gun -klassikko saa tänä vuonna viimein seuraajansa Top Gun: Maverick, jossa Cruise palaa Pete "Maverick" Mitchellin rooliin yli 35 vuotta myöhemmin!

James Cameronin alkuperäinen Avatar oli ilmestyessään maailman kallein elokuva ja tuotti myös valtavasti rahaa. Onko se sitä jälleen vai onko Avatarin jatko-osassa ainekset floppiin? Entä pysyykö aikataulu, sillä leffan ilmestymistä on siirretty jo moneen kertaan? Tällä hetkellä elokuva on tulossa teattereihin loppuvuodesta joulukuussa. Ehtiikö se takoa riittävästi rahaa, kun vuoden päivät meinaavat loppua kesken? Avatarille on kaavailtu jo useampaa seuraavaakin osaa, joiden pitäisi ilmestyä 2024, 2026 ja 2028.

Top Gunin tilanne on erilainen, koska se on jo tullut teattereihin ja on tällä hetkellä vuoden toiseksi eniten tuottanein pätkä yli 900 miljoonan dollarin tuotollaan. Jatkaako Paramountin kultakaivos rahan tekemistä vielä pitkään?

Muita suosikkeja ovat tulossa oleva Black Panther -jatko-osa Wakanda Forever, jo ilmestynyt Jurassic World: Dominion ja Thor: Love And Thunder. Jatko-osat ovat siis selvästi suosiossa tänäkin vuonna!Oscarit 2023


Myös ensi vuoden Oscar-gaalasta voit jo nyt hyvissä ajoin lyödä vetoa kategorioissa Paras miesnäyttelijä, Paras naisnäyttelijä ja Paras elokuva. Koska gaalaan on niin pitkä aika, kertoimet tulevat muuttumaan rajusti vielä moneen kertaan, mutta näkemyksellinen elokuvafani voi jo koittaa onneaan vedonlyönnissä.

Parhaaksi elokuvaksi on ehdolla pitkälti eri nimiä kuin vuoden kassamagneetiksi, sillä Oscar-voittajassa katsotaan enemmän taiteellisia kuin kaupallisia meriittejä. Esimerkiksi viime vuonna paljon puhuttanut hittielokuva Dyyni ei löytynyt Oscar-suosikkien joukosta, ja lopulta palkinto menikin Benedict Cumberbatchin tähdittämälle modernille länkkärille The Power of the Dog.

Tänä vuonna ykkösehdokkaita ovat Thirteen Lives, Amsterdam ja Killers of the Flower Moon. Hieman hankalaa betsaamisesta toki tekee se, että leffat ovat vasta tulossa.

Parhaaksi miesnäyttelijäksi suosikkeja ovat tällä hetkellä muun muassa Austin Butler, Hugh Jackman ja Brendan Fraser. Vuoden näyttelijättäreksi puolestaan suosikkeja ovat tässä vaiheessa Michelle Yeoh, Ana de Armas ja Viola Davis.

Katso kertoimet ja lue lisää: Oscar-gaala Vedonlyönti