Onko Idris Elba seuraava James Bond vai nappaako Tom Hardy roolin?

Onko Idris Elba seuraava James Bond vai nappaako Tom Hardy roolin?
Daniel Craig nähdään valkokankaalla James Bondina vielä vastikään teatterilevitykseen tulleessa 007: No Time To Die -elokuvassa. Tämä elokuva päättää kuitenkin Craigin peräti 15-vuotisen taipaleen Bondina ja spekulointi seuraajasta käy kuumana. Voit lyödä nyt vetoa seuraavasta Bondista!
James Bondila ei ole aikaa kuolla mutta elokuvien päänäyttelijän roolin vaihdon aika on nyt. Brittinäyttelijä Daniel Craig on vetänyt 007 roolin nyt viidessä Bond elokuvassa: Casino Royal, Quantum of Solace, Skyfall, Spectre sekä No Time to Die. Craigia on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen Bond-näyttelijäksi ja mies on sekä parhaiten palkattu 007 että suurimmat lippuluukkutulot kahminut päänäyttelijä. Seuraavalla James Bond näyttelijällä onkin siis melkoiset saappaat täytettävänään!

Nuori, vanha, tumma vai vaalea?


James Bond elokuvia tuottavat Barbara Broccoli sekä 1980-luvulta asti elokuvasarjan parissa häärännyt toinen tuottaja Michael G. Wilson ovat sanoneet, että uusi James Bond nimetään vasta vuonna 2022. Tämä ei kuitenkaan estä lyömästä jo nyt vetoa tulevasta Bondista!

Pohjoismaiset vedonlyöntisivustot ovat kertoimien perusteella vahvasti sitä mieltä, että uusi Bond, James Bond on 49-vuotias englantilaisnäyttelijä Idris Elba. Esimerkiksi peliyhtiö Betsson tarjoaa Elban valinnalle 3.00 kertoimen. Elban perässä seuraavat nimet ovat Tom Hardy, James Norton sekä Rege-Jean Page.

Brittiläinen vedonlyöntisivusto Betfair taas on sitä mieltä, että Tom Hardy on ehdottomasti uusi Bond ja Elba on spekulaatioissa varsin alhaalla kertoimella 10.00, koko muun kärkinelikon pysyessä samana.

Bond-näyttelijän valinnassa ja veikkauksessa on pari seikkaa, jotka tulee huomioida. Ensinnäkin onko tuotanto valmis murtamaan perinteisen Bond käsityksen ja valitsemaan 007 elokuvien päärooliin tummaihoisen näyttelijän tai vaikkapa naisen (Lashana Lynch)?

Toiseksi, halutaanko tulevan Bond-tähden olevan nuorekas ja nuoria faneja kosiskeleva näyttelijä, joka vetää roolia Craigin tavoin 10-15 vuotta? Tässä tapauksessa 50-vuotta kolkuttelevat Tom Hardy sekä Idris Elba voivat olla liian vanhoja rooliin. Näin ollen 38-vuotias Henry Cavill tai 31-vuotias Netflixin Bridgerton sarjalla miljoonia sydämiä sulattanut Rege-Jean Page voivat olla oivia kohteita veikkaukseen.

Katso alta kertoimet uudelle Bondille ja lyö vetoa suosikistasi vedonlyöntisivun logoa klikkaamalla.