Snookerin MM-karsintakaavio julki - Robin Hull saa vastaan naisten maailmanmestarin!

Snookerin MM-karsintakaavio julki - Robin Hull saa vastaan naisten maailmanmestarin!
Snookerin MM-kisat lähestyvät. Karsintojen kaavio on nyt arvottu ja Suomen Robin Hull kohtaa heti avauskierroksella mielenkiintoisen vastuksen.
Suomen ylivoimainen snookerin ykkös-ässä, Robin Hull saa MM-kisojen karsintojen ensimmäisellä kierroksella vastaansa peräti 11 kertaa naisten maailmanmestaruuden voittaneen Reanne Evansin.Yhteensä karsinnoissa tulee voittaa 30 freimiä (10 per peli), jotta paikka Crucible -teatteriin aukeaa. Suomen Robin Hull on onnistunut etenemään karsinnoista MM-kisoihin kolmena vuotena: 2002, 2014 ja 2015. Englantilainen Reanne Evans ei ole miesten tasolla onnistunut voittamaan vielä otteluakaan, mutta pari satasta ammattilaisura on tuonut ja korkein breikki on myös mukava: 140.

Hullin ja Evansin välinen ottelu pelataan kaksiosaisena kamppailuna keskiviikkona 5. huhtikuuta. Ensimmäinen sessio alkaa kello 12:00 ja toinen kello 21:00. Ensimmäisessä sessiossa pelataan kahdeksan freimiä ja toisessa tarvittava määrä, jotta ottelu ratkeaa. Otteluvoittoon vaaditaan siis 10 erävoittoa.

MM-karsinnat ovat tiukka paikka kenelle tahansa, sillä kaikilta pelaajilta vaaditaan kolme voittoa, jotta paikka MM-kisoissa aukeaa. Jokainen ottelu pelataan vieläpä paras 19:sta -järjestelmällä, joten onnella ei kisoihin pääse. Hull on avauskierroksella totta kai supersuosikki, mutta ilmaista lounasta ei ole tälläkään kertaa luvassa.

Mikäli Hull ensimmäisen ottelunsa kuitenkin voittaa, tulee toisella karsintakierroksella vastaan voittaja ottelusta Matthew Stevens - Lee Walker. Mikäli tästäkin ottelusta tulee voitto, kohtaa Robin Hull viimeisessä karsintaottelussa jonkun seuraavista pelaajista: Noppon Saengkham, Jak Jones, Anthony Hamilton tai Craig Steadman.

Koko snookerin MM-karsintakaavio löytyy World Snookerin sivuilta (suora linkki).

MM-karsinnat näkee (lähes) ilmaiseksi netistä


Vielä ei ole ilmoitettu, mitkä MM-karsintojen otteluista pelataan TV-pöydillä. Selvää kuitenkin on, että Eurosport Playerin kautta karsintoja voi seurata. Eurosport Player maksaa tilauksesta riippuen noin 5-7 euroa kuussa.

Snookerin MM-kisoja voit kuitenkin katsoa myös ilmaiseksi netistä! Tähän on tarjolla useampiakin vaihtoehtoja. Yksi parhaista vaihtoehdoista on luoda veikkaustili (luo tästä) peliyhtiö Nordicbetille. Nordicbet näyttää ottelut lähes ilmaiseksi - sinulla tulee olla vain yksi euro (1€) pelitilillä, jotta saat katsoa snookeria. Toisin sanoen, yhden euron panostuksella voit katsella MM-karsinnat ja MM-kisat koneeltasi.

Muitakin vaihtoehtoja snookerin katsomiseen on. Voit tutustua aiheeseen snooker live stream-sivullamme.

Snookerin vedonlyönti


Snooker vedonlyönti on kovassa suosiossa nykyään, sillä uusien TV-oikeuksien myötä, lähes kaikki kohteet ovat pelattavissa ja katsottavissa netissä. Tämä on lisännyt ennen kaikkea hurjasti snookerin live-vedon suosittuutta.

Snookerin MM-kisoihin suurena suosikkina lähtee kolmikko Mark Selby, Judd Trump ja Ronnie O'Sullivan. Ainakin mikäli uskomme vedonvälittäjien kertoimia - ja miksipä emme uskoisi. Mark Selby voitti juuri MM-kisojen alla China Open -turnauksen, Trump on ollut läpi kauden vahva ja O'Sullivan sen sijaan on elävä legenda, jolta ei voi ikinä odottaa muuta kuin mestaruutta.

Crucible Theatren satumaisessa ilmapiirissä useita yllätyksiä on kuitenkin vuosien saatossa nähty. Toivottavasti myös Suomen Robin Hull saadaan kisoihin mukaan. Myös Hullin maailmanmestaruudesta voi lyödä vetoa ja sille saakin tällä hetkellä melko satumaisia kertoimia.

Nordicbet tarjoaa Robin Hullin maailmanmestaruudelle kertoimen 501,00. Saman kertoimen tarjoaa myös pelisivustot Betsson.com ja Betsafe.com.