Snookerin MM-kilpailut: Ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottu!

Snookerin MM-kilpailut: Ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottu!
Snookerin MM-kisojen otteluparit arvottiin Sheffieldissä. Heti ensimmäisellä kierroksella nähdään useampi mielenkiintoinen kamppailu!
Snookerin MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia! Torstaina arvottiin ensimmäisen kierroksen otteluparit, joten kaavio on nyt täydennetty lopulliseen muotonsa. Hallitseva maailmanmestari Mark Selby saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Fergal O'Brianin.

Löydät alta kaikki ensimmäisen kierroksen otteluparit. Kannattaa katsoa myös Snookerin MM-kisat -sivumme, mistä löydät täydellisen ohjelman, ottelukaavion sekä paljon muuta tietoa tulevista MM-kisoista.

Kisat käynnistyvät lauantaina 15. huhtikuuta, kun hallitseva mestari Mark Selby ja Fergal O'Brian aloittavat oman koitoksensa. Luvassa on raju tykitys maailman parasta snookeria Crucible -teatterista, Sheffieldistä. Maailmanmestari ratkeaa viimeistään 1. toukokuuta pelattavassa finaalin neljännessä sessiossa.

1. Kierroksen ottelut:


Ensimmäiseltä kierrokselta voi poimia useamman mielenkiintoisen kamppailun! Varsinkin kaikkien aikojen toiseksi nuorimpana pelaajana kisoihin selvinnyt Yan Bingtao tarjoaa takuulla kovan haasteen vanhalle mestarille Shaun Murphylle. Kiinassa jännitetään takuulla Ding Junhuin ja Zhou Yuelongin kamppailua. Elävä legenda Ronnie O'Sullivan saa sen sijaan vastaansa Gary Wilsonin. Eräänlainen legendojen kohtaaminen on myös Ali Carterin ja Graeme Dottin ottelu.

 1. Mark Selby - Fergal O'Brien
 2. Anthony McGill - Stephen Maguire
 3. Kyren Wilson - David Grace
 4. John Higgins - Martin Gould
 5. Barry Hawkins - Tom Ford
 6. Marco Fu - Luca Brecel
 7. Shaun Murphy - Yan Bingtao
 8. Judd Trump - Rory McLeod
 9. Stuart Bingham - Peter Ebdon
 10. Ronnie O'Sullivan - Gary Wilson
 11. Ryan Day - Xiao Goudong
 12. Ding Junhui - Zhou Yuelong
 13. Neil Robertson - Noppon Saenkgham
 14. Mark Allen - Jimmy Robertson
 15. Liang Wenbo - Stuart Garrington
 16. Ali Carter - Graeme Dott

Katso ottelut ilmaiseksi netistä!


Suomessa snookerin MM-kisat näkyy Eurosportin kanavilla. Lisäksi Eurosport Playerin kautta kisoja on helppo seurata.

Mikäli et kuitenkaan omista kumpaakaan palvelua, voi otteluita katsoa myös valikoiduilta vedonlyöntisivustoilta.

Suomalaiset voivat katsoa snookerin MM-kisojen jokaisen ottelun NordicBetin tai Unibetin sivuilta. Tarvitset vain pelitilin, minkä rekisteröinti on ilmaista sekä vähintään 0,01-1,00€ rahaa tilille. Minimitalletuksella saat siis näkyviisi kaikki parhaat snooker-ottelut kisojen ajaksi!

Snookerin MM-kilpailut: Ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottu!
Snookerin MM-kilpailut: Ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottu!Veikkausvihjeet kisoihin


Veikkausbonukset.com tarjoaa pelivihjeet snookerin MM-kisoihin koko kisojen ajan! Poimimme vihjeisiin parhaat pelivalinnat jokaiselta pelipäivältä, mikäli oivia pelikohteita vain löytyy. Voit poimia vihjeet kätevästi veikkausvihjeet -sivultamme, snookerin MM-kisat sivulta tai mahdollisesti etusivultamme.

Snookerin vedonlyönti on kasvattanut huomattavasti suosiotaan uusien TV-sopimusta myötä ja rauhallinen laji onkin mukavaa vaihtelua lajikarttaan. Varsinkin live-vedoista löytyy usein makoisia kertoimia sekä altavastaajille että suosikeille, kun pelejä seuraa TV:stä.

Hyviä tilastoja snookerin vedonlyöntiin löytyy muun muassa snooker.org- ja WorldSnooker -sivustoilta.