Nappaako Teemu Hartikainen KHL:n maalipörssin voiton? Lyö vetoa!

Nappaako Teemu Hartikainen KHL:n maalipörssin voiton? Lyö vetoa!
KHL-kausi 2021/22 alkaa 1. syyskuuta. Luvassa on jälleen jännittävä kausi suomalaisittain niin Jokereiden pelejä kuin yksittäisten suomalaistähtien otteita seuratessa. Voittaako suomalaispelaaja Teemu Hartikainen jopa KHL:n maalikuninkuudeen? Näin ainakin uskoo vedonlyöntisivu Nordicbet!

Suomalaishyökkääjä on vedonlyönnin ykkössuosikki KHL:n maalikuninkaaksi!


Jääkiekon KHL-kausi starttaa keskiviikkona 1. syyskuuta viime kauden finaaliuusinnalla Omsk-TsSKA (Lue vedonlyöntivihje otteluun täältä). Jokerit pääsee tositoimiin huomenna Kazanissa, ja perjantaina kautensa käynnistää Salavat Julajev Ufa, jonka maalissa torjuu Juha Metsola ja hyökkäyksessä tehoja takoo kolmikko Teemu Hartikainen–Markus Granlund–Sakari Manninen.

Hartikainen oli viime kaudella sensaatiomaisesti koko liigan runkosarjan pistepörssin sekä maalipörssin kakkonen. Tälle kaudelle vedonlyöntiyhtiö NordicBet antaa alkavalle kaudelle Hartikaiselle pienimmän kertoimen maalipörssin ykkössijalle!– Viime kauden ykköspyssy, Moskovan Dynamon pelaaja Dmitri Jaskin, palaa NHL:ään, joten tie on Hartikaiselle auki maalikuninkuuteen asti. Myös pistepörssissä arvotamme Hartikaisen kakkossuosikiksi viime kauden parhaan tehomiehen Vadim Shipatsovin jälkeen, kertoo kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.Jokereilla alkaa KHL:ssä jo kahdeksas kausi. Pudotuspeleissä sen taival on aina katkennut lyhyeen, ja niin NordicBet arvelee käyvän nytkin: Mestaruuskertoimissa Jokerien kerroin (18.00) on vasta kymmenenneksi pienin. Pudotuspeleihin selviäminen toki on jälleen erittäin todennäköistä – kerroin sille on vain 1.15.

Katso KHL-pelejä tällä kaudella Nordicbetin KHL live streamien tai Discoveryn välityksellä!Tekstin lähde: Betsson Group