Suomalaisfanit futiksen EM-lopputurnauksessa

Suomalaisfanit futiksen EM-lopputurnauksessa
(Photo by MARKKU ULANDER/Lehtikuva/AFP via Getty Images)

Pandemiasta huolimatta Suomesta lähtee tuhansia faneja kannustamaan Huuhkajia Kööpenhaminaan ja Pietariin.
Koronapandemia vielä tekee matkustamisen hankalaksi, mutta se ei estä Huuhkaja-faneja matkaamasta Kööpenhaminaan ja Pietariin EM-kisoihin. Stadioneiden kapasiteettikin on vähemmän kuin normaalisti, ja se osaltaan vähentää suomalaisten määrää katsomoissa.

Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoi aiemmin tällä viikolla Palloliiton tiedotustilaisuudessa, että heidän tietojensa mukaa Kööpenhaminaan olisi matkaamassa noin 3000 suomalaista ja molempiin Pietarin otteluihin noin 4000 suomalaista Suomea kannustamaan.
–Ihan tarkkoja lukuja meillä ei ole ja etenkin Pietariin on matkaamassa runsaasti faneja bussikuljetuksilla ja omilla autoilla.

Tee testi ja selvitä millainen Huuhkaja-fani sinä olet!Matkustaminen vaatii tänä kesänä vielä erityisjärjestelyjä. Tanskaan lennettäessä pitää olla korkeintaan 48 tuntia vanha negatiivinen testitulos, rokotustodistus täydestä kahden piikin rokotuksesta tai sitten positiivinen koronatesti tulos, joka on vähintään kaksi viikkoa ja korkeintaan kahdeksan kuukautta vanha. Ja sitten vielä Tanskaan saavuttaessa kentällä otetaan pikatesti. Tämän testin todistuksella pääsee stadionille.

Pietariin päästäkseen pitää olla voimassa oleva passi sekä FAN-ID. Lisäksi vaaditaan jokaiselta maahan saapuvalta korkeintaan 72 tuntia vanha negatiivinen PCR-menetelmällä otettu koronatestitulos.Uutinen EM-kisojen nuorista, tulevista superstaroista löytyy tämän linkin takaa!