Suomalaiset vedonlyöjät uskovat Euroviisuissa Suomeen – iso riski peliyhtiölle

Suomalaiset vedonlyöjät uskovat Euroviisuissa Suomeen – iso riski peliyhtiölle
Put your middle fingers up, Take a shot, throw it up and don't stop, I'm, I'm, I'm living that life on the dark side!
Suomen Euroviisuedustajan Blind Channelin kappale Dark Side tarttuva kertosäe soi Ylellä ilta toisensa jälkeen. Kappale on tehnyt ilmeisen kovan vaikutuksen suomalaisiin.

– Suomalaiset ovat lyöneet Suomen Euroviisuvoiton puolesta vedonlyöntisivusto Betssonilla toiseksi eniten vetoja kaikista maista, ja vieläpä isoilla panoksilla! Se on täysin poikkeuksellista, hämmästelee kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Suomi on viisukansaa


Nimenomaan suomalaiset tuntuvat nyt uskovan omiinsa, mutta eivät sokeasti.

– Selkeästi huomaa, täältä Ruotsistakin katsoen, että Euroviisukansasta teillä on kyse, sillä eniten rahaa on kuitenkin laitettu likoon Maltan puolesta. Eli muidenkin maiden kappaleet ovat suomalaisille selvästi tuttuja, Wennerkvist huomioi.

Lue myös: Euroviisut 2021 - Malta voittoon?

Viisujen ykkössuosikiksi on noussut viime viikkoina kertoimissa Italia, ja Betsson on joutunut jopa nostamaan Suomen sekä Maltan voittokertoimia tuntuvasti ylöspäin alkuperäisistä arvioistaan. Suomen kerroin on tällä hetkellä jopa 65, joten Blind Channelin voittaessa Betsson ottaisi viisuista tuntuvasti takkiin.

Blind Channel lähes varmasti finaalissa


Euroviisuissa on mahdollista lyödä vetoa myös muun muassa parhaiten sijoittuvasta Pohjoismaasta tai parhaasta Balkanin maasta. Vedon kohteina ovat tietysti myös finaalipaikan itselleen lunastavat maat: Siinä Suomen kerroin on lähes naurettavan pieni, 1.08, eli ainakin finaalipaikan pitäisi olla pomminvarma.

Lue myös:Blind Channelin lopullinen sijoitus TOP 10:ssä!

– Ehkä Lordin on syytä alkaa tehdä varmuuden vuoksi tilaa kansakunnan kaapin päällä, Wennerkvist naurahtaa.

– Tosin ei Ruotsin kerroin hirveästi Suomea suurempi ole…

Tältä näyttävät tämän hetken kärkikertoimet:Tekstin lähde: Betsson Group