Eduskuntavaalit 2019: Milloin Suomen seuraava hallitus muodostetaan?

Eduskuntavaalit 2019: Milloin Suomen seuraava hallitus muodostetaan?
On uumoiltu, että uuden hallituksen muodostaminen saattaisi olla hankalaa mutta Betssonin mielestä 1.7. tai sen jälkeen muodostettu hallitus on hyvin epätodennäköinen. Perussuomalaisia ei ainakaan kerrointen perusteella hallituksessa tulla näkemään.

Uuden hallituksen pitäisi olla kasassa viimeistään juhannuksena


Betssonin politiikka-asiantuntijat ovat arvioissaan sitä mieltä, että Suomen seuraava hallitus saataisiin kasattua todennäköisesti juhannukseen mennessä. Uuden hallituksen vahvistamiselle 1. -21.6 aikavälillä Betsson tarjoaa kaikkein pienimmän vedonlyöntikertoimen, 1.90.

Vaikka uusi eduskunta aloitti työnsä tiistaina valtakirjojen tarkastamisella, niin hallitusta saamme odottaa vielä tovin. Toiseksi todennäköisimpänä vaihtoehtona Betsson pitää sitä, että Suomen uusi hallitus saataisiin muodostettua toukokuun puolivälin ja toukokuun lopun välillä. Tälle vaihtoehdolle kerroin on 2.50.

Eduskuntavaalit 2019: Milloin Suomen seuraava hallitus muodostetaan?
Löytääkö Antti Rinne kavereita muista isoista puolueista hallitukseen?

Hallitus pakko saada kasaan ennen EU:n puheenjohtajakauden alkua


Betssonin asiantuntijat pitävät neuvotteluille selkeänä henkisenä perälautana kesäkuun loppua. Suomen EU:n puheenjohtajuus kausi alkaa heinäkuun alussa, minkä vuoksi jonkinlaisen hallituskoalition olisi syytä olla kasassa kesäkuun loppuun mennessä. Mikäli uutta hallitusta ei olisi olemassa vielä ensimmäinen heinäkuuta mennessä, niin veikkaajat saisivat rahansa takaisin peräti 20-kertaisesti.Antaako Antti Rinne Kokoomukselle periksi talouslinjoissa?


Vaalivoittaja SDP:n Antti Rinne johtaa hallitustunnusteluja, mutta keitä kavereiksi hallitukseen? Betssonin arvio on, että todennäköisin kombo löytyy yhdistelmästä SDP-Kokoomus-Vihreät-Rkp: Kerroin tälle yhdistelmälle on 1.80. Kakkosvaihtoehto on, että demarit vaihtaisivat Kokoomuksen Keskustaan - mutta ainakin Keskustan suunnasta opposition on annettu ymmärtää olevan todennäköisempi sijoituspaikka murskatappion kärsineelle puolueelle.

Betsson

Entä mikä on Perussuomalaisten kohtalo? Jos vaalien toiseksi suosituin puolue päätyy hallitukseen Kokoomuksen ja Keskustan tai Kokoomuksen ja SDP:n kanssa, saavat veikkaajat panoksensa takaisin peräti 60-kertaisesti.Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!


Betsson: lunasta bonuksesi tästä >>

Lähde: Betsson