Huuhkajat pakkovoiton edessä – vedonlyönnissä selvä suosikki!

Huuhkajat pakkovoiton edessä – vedonlyönnissä selvä suosikki!
Oi Suomi on! Kaatavatko Teemu Pukki ja kumppanit Kazakstanin Olympiastadionin nurmella lauantaina 4. syyskuuta? (Kuva: Getty Images)

Suomi "pakkovoiton" edessä


Suomen jalkapallomaajoukkueen Huuhkajien MM-karsintalohko on ihastuttavan kimurantissa tilanteessa. Valtaosa otteluista on päättynyt tasapeleihin, ja lohkon kakkossuosikki Ukraina on päätynyt ristiin peräti neljä kertaa neljästä – viimeksi tällä viikolla Suomen lauantain vastustajaa Kazakstania vastaan.

Suomi kohtaa omassa kolmannessa MM-karsintaottelussaan juuri ennakkoon heittopussiksi luetun Kazakstanin. FIFA-rankingin sijalla 124. oleva Kazakstan kuuluu niihin maihin, jotka Huuhkajien on pakko voittaa, etenkin kotikentällään, haaveillakseen MM-kisapaikasta. Ykkössuosikki Ranskan omat kompastelut tasureihin ovat tehneet lohkotilanteesta entistä kimurantimman mutta Les Bleus on tietysti edelleen ylivoimainen suosikki lohkovoittajaksi ja siten suoran kisalipun lunastajaksi. Suomi taistelee tällä hetkellä tiukasti D-lohkon kakkospaikasta joka veisi Suomen MM-jatkokarsintaan.Suomi selkeä ennakkosuosikki Kazakstan ottelussa!


Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo vakaasti, että Suomi klaaraa Kazakstanin kotonaan: Huuhkajien voittokerroin on vain 1.48 – siitäkin huolimatta, että Suomen hyökkäyspeli on viime kuukausina yskinyt pahasti: Viimeisestä kymmenestä maaottelusta voittoja on kertynyt vain yksi, ja kuudessa viime ottelussa Suomi on saanut aikaan yhteensä vain viisi laukausta kohti maalia.

Kazakstan tasasi siis keskiviikkona pisteet Ukrainaa vastaan, joten mistään turistiseurueesta ei totisesti ole kyse. Kun vielä Suomelta puuttuvat Robin Lod sekä pelikiellossa oleva Glen Kamara, ovat kertoimet tasapeliin (4.20) ja vierasvoittoon (8.00) ehkä yllättävänkin suuret.Vihje: Hae Suomi - Kazakstan vedot maalimääristä


Suomi on Kazakstan MM-karsintaottelun selkeä ennakkosuosikki ja eikä Suomen pitkävetokerroin juuri houkuttele vedonlyöntiin, paitsi Betssonin tarjoaman jättimäisen 30.00 kertoimen muodossa!

Tähän otteluun kannattaakin ehdottomasti lähteä hakemaan pelikohdetta joko maalimääristä tai tasoitusvedoista. Suomi on voittanut edellisestä kymmenestä maaottelusta vain yhden ja erityisesti maalinteko on ollut nihkeää. Edelliseen kuuteen otteluun Huuhkajat ovat muuranneet yhden byyrin ja edellisessä kenraaliharjoituksessa Walesia vastaan Suomi ei saanut 0-0 tulokseen päättyneessä ottelussa yhtään laukausta kohti maalia.

Vastus on lauantaina helpompi mutta tuskin silti on luvassa maalijuhlia? Suomen kuusi edellistä ottelua ovat olleet putkeen alle 2.5 maalin pelejä ja tuolle vedolle saa kelpo kertoimia:Nollaako Lukas Hradecky Kazakstanin?


Kazakstan lähtee tähän otteluun allaan kymmenen peräkkäistä ottelua ilman voittoa. Maaleja näissä otteluissa joukkue on tehnyt vain kuusi. Tarkempi tilasto tarkastelu osoittaa, että lauantai-illan vieraat ovat historian saatossa maajoukkuepeleissä maalanneet vain 0.67 maalia per vierasottelu. Suomella on tässä ottelussa edessään hienoinen pakkovoitto, mikäli joukkue mielii MM-jatkokarsintoihin ja emme näe yhtään syytä miksi muun Tanskan EM-kisoissa nollannut Suomen puolustus ei pystyisi pitämään Kazakstania pois maalinteosta kotiyleisön edessä. Alla kertoimet Kazakstanin alle 0.5 maalille ja Suomen voitolle nollapelillä.Kazakstan ei voita 1. puoliaikaa...


Yhdet mahdolliset mielenkiintoiset vedonlyöntikohteet otteluun voi kaivaa vielä 1. puoliajan tuloksesta. Kazakstan on hävinnyt 5/6 edellisessä ottelussa 1. puoliajan ja kymmenen edellisen pelin ensimmäisestä 45. minuuttisesta ei ole jäänyt johtoasemaa käteen kertaakaan. Suomi ei ole sen paremmin loistanut otteluiden ensimmäisillä puolikkailla sillä kymmenestä edellisestä käteen on jäänyt 3 tappiota, 1 voitto ja 6 tasapeliä. Sekä Suomen puoliaika voitolla että tasapelituloksella pääse tuplaaman panoksensa ja näistä voisi kupongille pelikohdetta raapia.Ensimmäisen kappaleen tekstin lähde: Betsson Group