Toteutuuko käsittämätön vedonlyöntikohde Suomi - Liechtenstein ottelussa?

Toteutuuko käsittämätön vedonlyöntikohde Suomi - Liechtenstein ottelussa?
Suomi kohtaa Liechtensteinin perjantaina 15. marraskuuta. Betsson Group vedonlyöntiyhtiö tarjoaa hyvin erikoista vedonlyöntikohdetta otteluun!
Suomi on hyvin lähellä EM-kisapaikkaa ja homma saattaa ratketa jo perjantaina, jos voitto irtoaa Liechtensteinista. Suomi on jättimäinen suosikki otteluun ja Liechtensteinilla ei pitäisi olla sanansijaa. Suomi on lohkossa toisena ja Liechtenstein viimeisenä. Myös vedonlyöntiyhtiöt pitävät Suomea isona ennakkosuosikkina, mutta vedonlyöntikohteista löytyy kuitenkin yksi hyvin erikoinen asetelma.

Betsson Group yhtiö tarjoaa sivustoillaan, johon kuuluu NordicBet, Betsafe, Betsson sekä uutuus Casino Winner hyvin mielenkiintoista kohdetta.

Iskeekö Pukki hatullisen ja ottaa paidan pois?


Betsson Groupin sivustot tarjoavat kohdetta, missä Teemu Pukki tekisi hattutempun, ottaisi paidan pois peliajan aikana sekä Suomen paitsiot tulisi ylittää 2,5. Tämä tarkoittaa, että vähintään kolme paitsiota pitäisi viheltää Suomelle. Kuulostaa hyvin erikoiselta toteutuakseen, mutta kerrointa kuitenkin kohteella on myös runsaasti 70,00. Kohde löytyy valikosta Erikoiskohteet.Lue vihje ja hyödynnä tarjoukset otteluun


Jos ylempi vedonlyöntikohde tuntuu hieman liian erikoiselta, voit toki tyytyä perinteisempiin ja todennäköisempiin vaihtoehtoihin. Otteluun onkin tarjolla paljon muuta vedonlyönnin saralla. Voit siirtyä alta lukemaan veikkausvihjeemme otteluun tai hyödyntää useamman tarjouksen. Suomi saa muun muassa Unibetin sivustolta 50,00 kertoimen voitolle!

Lue vihje: Suomi - Liechtenstein veikkausvihje
Tarjous: Lunasta 50,00 kerroin Suomen voitolle >>