Superpesis käyntiin jo ensi kuussa - kausi ennätyspitkä

Superpesis käyntiin jo ensi kuussa - kausi ennätyspitkä
Hyvä kun Lahden MM-hiihdot ovat edes loppuneet, kun pesäpallo-kausi jo lähestyy. Superpesis-kausi alkaa jo ensi kuussa!
Superpesis-kausi 2017 käynnistyy poikkeuksellisesti jo huhtikuun puolella, kun Joensuun Maila ja Kouvolan Pallonlyöjät kohtaavat Tukholmassa 22.4.2017. Toinen ulkomailla pelattava kamppailu nähdään heti seuraavana päivänä, kun Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot iskevät Espanjan lämmössä, Fuengirolassa.

Perinteiseen tapaan kausi päättyy vasta syyskuun lopulla pelattaviin finaaliotteluihin. Erikoisen kaudesta tekee myös hämmentävä jatkosarja, mikä luo runkosarjan jälkeen takuulla kihelmöiviä kamppailuja.

Huom! Mikäli haluat lukea enemmän jatkosarjasta tai katsoa koko Superpesiksen otteluohjelman, löydät sivuiltamme myös kaikki Superpesis ottelut 2017.

Esimakua tulevaan kauteen saadaan jo maaliskuussa, kun Halli-SM pelataan Seinäjoella 18.-19.3.2017. Lopputurnaukseen paikkansa ovat varmistaneen Vimpelin Veto, Joensuun Maila, Hyvinkään Tahko ja Kouvolan Pallonlyöjät.

Ensi viikonlopun viimeisissä alkusarjan otteluissa ratkaistaan vielä kaksi viimeistä joukkuetta lopputurnaukseen. Viimeisen lohkon otteluista mukaan jatkoturnaukseen odotetaan ainakin kestomenestyjä Sotkamon Jymyä.