Onnistuuko Teemu Pukki tekemään enemmän maaleja kuin Patrik Laine?

Onnistuuko Teemu Pukki tekemään enemmän maaleja kuin Patrik Laine?
Tästä vetokohteesta Patrik Laine tuskin on kovin imarreltu; kumpi iskee runkosarjan loppuun mennessä enemmän maaleja, Laine vai Teemu Pukki?
Kovassa vedossa oleva Teemu Pukki jatkoi maalitehtailuaan viikonloppuna kahden maalin muodossa. Pukki-Party on tuottanut Englannin Championshipissa jo upeat 23 osumaa ja "El Pukki" johtaa sarjan maalipörssiä. Pukin edustama Norwich on Championshipin kärjessä ja näin kiinni suorassa nousussa Valioliigaan.


Vahvassa iskussa oleva Teemu Pukki on 23 osuman lisäksi antanut seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Oli laji mikä hyvänsä niin Pukkia voi pitää yhtenä Suomen tämän hetken kovimpana maalintekijänä. NHL:ssä suomalaisten kovin maalitykki on 25 osumalla Patrik Laine, mutta maaleista elävä laitahyökkääjä on tarponut varjojen mailla ja kuiva kausi on jo 14 ottelun mittainen. Tämän vuoden puolella Laine on osunut 20 ottelussa vain kerran!

Pukki on puolestaan tykittänyt palloa verkkoon kuudessa edellisessä ottelussa yhteensä kahdeksan kertaa.

Uniikki vetokohde vain NordicBetillä!


Peliyhtiö NordicBetillä on nyt avattu harvinainen vetokohde siitä, kumpi iskee lopulta enemmän maaleja kauden 2018-19 aikana, Pukki vai Laine? “Pate" on tietysti todennäköisempi vaihtoehto, sillä Winnipegillä pelejä on runkosarjassa jäljellä vielä 23 - mutta kuinka kauan Jets-valmennus jaksaa maalitykin taaperrusta vielä kaukalossa katsella?

NordicBet

Pukin Norwichilla pelejä on edessä 13. Mikäli Pukki tekisi Lainetta enemmän maaleja, rahat saisi takaisin 9-kertaisesti. Jos kaksikko päätyisi tahoillaan samaan maalimäärään, olisi voittokerroin peräti 15.

Jännitettävää riittää huhti-toukokuulle asti, sillä Winnipeg paketoi runkosarjansa jo 6. huhtikuuta, ja Pukin sesonki päättyy vasta 5. toukokuuta.

Kumpi tekee enemmän maaleja 2018-19 runkosarjassa (NHL 82 ottelua, Championship 46 ottelua)?


Patrik Laine: 1.10
Teemu Pukki: 9.00
Yhtä monta: 15.00

Pelikohde NordicBetin vedonlyönnistä kohdasta "Erikoiskohteet Suomi"
Siirry pelaamaan kohdetta NordicBetille >>

Onnistuuko Teemu Pukki tekemään enemmän maaleja kuin Patrik Laine?