The Ground Work - Dokumentti NHL-nuorten kesäharjoittelusta!

The Ground Work - Dokumentti NHL-nuorten kesäharjoittelusta!
Miten nuoret NHL-tähdet harjoittelevat kesäisin? Katso Coolbetin dokumentti mm. Patrik Laineen, Mikko Rantasen ja Rasmus Ristolaisen kesäharjoittelusta ja valmistautumisesta NHL:ään ja World Cupiin.

Kuinka Patrik Laine nousi NHL:ään?


Tiedätkö sinä, mitkä olivat avaintekijöitä mm. Patrik Laineen menestyksen takana? Tiedätkö, kuinka suomalaiset NHL-pelaajat valmistautuvat pitkään kauteen? Coolbet kuvasi 2016 heinäkuussa mielenkiintoisen dokumentin suomalaisista nuorista NHL-tähdistä ja kurkisti, minkälaista on heidän arkensa.

Monipuolinen fysiikkaharjoittelu Hannu Rautalan opissa


Moni suomalainen NHL ja Liiga-pelaaja ovat legendaarisen Hannu Rautalan fysiikkavalmennuksessa aina kesäisin. Näin on tehnyt myös Patrik Laine, joka on kiitellyt Rautalaa hänen menestyksestään. Dokumentissa näemme hieman, kuinka Rautala valmistaa rautaisia jääkiekkoilijoita.

Jääkiekkoilijat surkeita sulkapalloilijoita


Monipuolinen harjoittelu tarkoittaa niin punttisalia, rappujuoksua, nopeusharjoittelua, mutta on myös kesäisin muita lajeja kuten sulkapalloa. Dokumentissa pääsemmekin näkemään, kuinka Patrik Laine ja Mikko Rantanen ottavat todella pahasti takkiin Suomen ykkös sulkapalloilijaa Eetu Heinoa vastaan. Onneksi poikien laji on kuitenkin jääkiekko.