Top-10 rikkaimmat urheilijat 2020

Top-10 rikkaimmat urheilijat 2020
Urheilubisnes kasvaa kasvamistaan jatkuvasti. Mitä isompia sopimuksia kirjotetaan nykypäivänä lajissa kuin lajissa ja rahavirrat ovat valtavat koronavuodesta huolimatta. Mutta kenellä on se isoin sopimus? Katso lista top-10 rikkaimmista urheilijoista vuonna 2020 ja näet missä lajissa tienaa eniten!
10. Carson Wentz 59,1M - Amerikkalainen jalkapallo

Carson Wentz aloitti vuonna 2020 5. kautensa NFL:ssä Philadelphia Eaglesin riveissä. Tästä kaudesta Wentz nettoaa palkkatuloja 55,1 miljoonaa. Muista sponsori-, ja mainossopimuksista mies tienaa 4 miljoonaa.

9. Kirk Cousins 60,5M - Amerikkalainen jalkapallo

Minnesota Vikings joukkueen pelinrakentaja Kirk Cousins on vielä vuonna 2020 NFL:n parhaiten palkattu pelaaja (Patrick Mahomesin ennätysdiili astuu voimaan vasta vuonna 2022). Mies teki maaliskuussa 2020 kahden vuoden mittaisen 66 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, jonka päälle hän sai 30 miljoonan allekirjoitusbonuksen. Cousinsin palkkatulot ovat 58 miljoona ja sen päälle hän kuittaa kahden miljoonan edestä sponsorituloja muun muassa Nikelta ja Paninilta.
8. Tiger Woods 62,3M - Golf

Golffari Tiger Woods on ollut jo kymmeniä vuosia yksi maailman parhaiten tienaavista urheilijoista. Woods oli hetken poissa pelikentiltä mutta jenkkipelaaja on tehnyt viime vuosina väkevää paluuta. Woods tienaa golf-kentillä arviolta "vain" 2.3 miljoonaa vuonna 2020 mutta yhteistyösopimukset mm. Niken, Rolexin, Bridgestonen ja Monster Energyn tuottavat miehelle peräti 60 miljoonaa! Woods on vuonna 2020 mukana vielä Golf Masters turnauksessa marraskuussa.

Top-10 rikkaimmat urheilijat 2020


7. Kevin Durant 63,9M - Koripallo

Kevin Durant on tämän listan yksi monista NBA-pelaajista. Durant pelaa tällä hetkellä Brooklyn Netsissä jossa mies tienaa vuonna 2020 palkkatuloja 28.9 miljoonaa. Durant tienaa lisäksi huomattavasti Youtube-tilinsä kautta, joka pyörii yhteistyössä ESPN, Applen, Showtimen sekä Foxin kanssa. Durantin sivutulot sponsorituloineen ovat kokonaisuudessaan 35 miljoonaa.
6. Stephen Curry 74,4M - Koripallo

Yksi maailman parhaista koripalloilijoista saa palkkatuloja Golden State Warriorsilta tällä kaudella 30,4 miljoonaa. Under Armourin, Fanaticsin ja mm. Callaway Golfin kanssa tehdyt sopimukset tuovat hänelle tänä vuonna 44 miljoonaa.
5. Lebron James 88,2M - Koripallo

LeBron James on yksi tämän vuosituhannen parhaista koripalloilijoista niin urheilullisen kuin rahallisen menestyksen muodossa. James solmi vuonna 2018 neljän vuoden ja 153 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen LA Lakersin kanssa, tästä sopimuksesta 28.2 miljoonaa lasketaan palkkatuloiksi vuodelle 2020. Koripalloilija on monessa mukana yrittäjänä sekä sijoittajana, jonka lisäksi hänellä on hyvät sponsorisopimukset. LeBron kuittaa pelikenttien ulkopuolelta peräti 60 miljoonaa.
4. Neymar 95,5M - Jalkapallo

Brasilialainen Neymar on yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloilijoista. Ex-Barcelona on edustanut vuodesta 2017 alkaen ranskalaista Ligue 1 joukkuetta Paris Saint-Germainia. Palkkatuloina Neymar kuittaa 70.5 miljoonaa kaudessa, kun muun muassa yhteistyösopimukset Niken, Gilletten ja Red Bullin kanssa lihottavat keskikenttäpelaajan pankkitiliä 25 miljoonalla.
3. Lionel Messi 104M - Jalkapallo

La Liga seura FC Barcelonan ikoni Lionel Messi saa palkkatuloja $72 miljoonaa vuonna 2020. Muita tuloja hänellä on 32 miljoonaa, mm. Adidaksen kanssa tehdystä yhteistyöstä sekä oman vaatemerkin kautta. Kasvavatko Messin tulot ensi vuonna jos mies vaihtaa seuraa esimerkiksi Valioliigaseura Manchester Cityn riveihin?

Top-10 rikkaimmat urheilijat 2020]

2. Cristiano Ronaldo 105M - Jalkapallo

Nykyään Serie A seura Juventuksessa pelaava tähtipelaaja kuittaa palkkatuloja 60 miljoonaa. Ronaldolla on lisäksi yhteistyösopimuksia mm. Niken, Herbaligen ja Unileverin kanssa. Ronaldolla on myös peräti 200 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja mies takoo mukavasti rahaa kaupallisilla yhteistöillä. Ronaldo saa sponssidiileistä ja sosiaalisen median kautta yhteensä 45 miljoonaa tuloja.
1. Roger Federer 106,3M - Tennis

Tennisässä Roger Federer on noussut vuonna 2020 ensimmäisen kerran parhaiten tienaavien urheilijoiden listan kärkeen. Sveitsiläinen on keikkunut vuodesta 1990 asti yllä pidetyn listan kärkisijoilla jo vuosia mutta nyt kokenut pelaaja on ensimmäistä kertaa piikkipaikalla. Yksi Federerin suurimmista tulonlähteistä on japanilaisen vaatemerkki UNIQLO:n kanssa tehty sopimus, joka tuottaa miehelle kymmenen vuoden aikana 300 miljoonaa dollaria.
Kiinnostaako vedonlyönti? Kokeile seuraavilla sivustoilla:Unibet - 100€ bonus

Pelaa nyt

Fezbet - 200€ bonus

Pelaa nyt

Rabona - 200€ bonus

Pelaa nyt