Katso lista kova tuloisimmista CS:GO pelaajista!

Katso lista kova tuloisimmista CS:GO pelaajista!
Astralis-pelaajat tienanneet eniten, 11 pelaajaa miljoonakerhossa!
eSports on tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan ja se näkyy myös lajin turnausten palkkiopoteissa ja tietysti pelaajien rahapussissa. Vuonna 2018 tanskalaisen Astralis-joukkueen pelaajista Nicolai ‘dev1ce’ Reedtzistä, Peter ‘dupreeh’ Rasmussenista ja Andreas ‘Xyp9x’ Højsletheinista tuli ensimmäiset CS:GO miljonäärit (palkkiorahoilla mitattuna). Pian trion perässä miljoonan dollarin ansiorajan puhkaisivat joukkueen kaksi muuta pelaajaa Lukas ‘gla1ve’ Rossander ja Emil ‘Magisk’ Reif.

Kahden viime vuoden aikana moni joukkue on voittanut turnauksia ja haastanut Astraliksen. Palkkiorahojen muodossa Astralis viisikko pitää vielä tiukasti hallussaan kärkisijoja ja saattaa olla että tuosta joukosta löytyy myös ensimmäinen 2 miljoonaa dollaria tienannut pelaaja. dupreeh on tällä hetkellä CS:GO:lla eniten tienannut pelaaja kun mies ohitti Xyp9xn vuonna 2020, viimeksi mainitun ollessa pienillä pelibreikillä.

Miljonäärikerhoon uusi nimi


Vuonna 2020 nähtiin tilanne, kun miljoonatienesti listalle nousi jo yhdestätoista nimi, kun Team Liquidin kanadalainen Keith ‘NAF’ Markovic rikkoi miljoonan rajan reilulla parilla tonnilla. Liquid sijoittui 20. joulukuuta toiseksi (Astraliksen perässä) IEM Global Challengessa ja joukkue kuittaisi tuosta suorituksesta 100 000$ jaettavaksi pelaajien kesken.

Alla listattuna kokonaisuudessaan TOP 15 rikkaimmat CS:GO pelaajat. Listaus jouluaaton 24.12.2020 tilanteen mukaan eikä palkkioissa ole huomioitu vastikään päättyneen BLAST Premier Fall Finals turnauksen ansioita. Listaan merkitty myös muutaman joukkueen vedonlyönti ja live stream kumppanit.