Vedonlyöntiyhtiö: Näkemiin Tortorella!

Vedonlyöntiyhtiö: Näkemiin Tortorella!
NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin kausi on ollut surkea ja jotain on tehtävä. Vedonlyöntiyhtiö uskoo että päävalmentaja John Tortorellan on aika lähteä.
Suomalaisen kiekkovelhon ja ylistetyn General Managerin Jarmo Kekäläisen ohjastama NHL-joukkue Columbus Blue Jackets kyntää parhaillaan syvissä vesissä. Pelissä ei tunnu olevan järjen hiventä, ja maalinteon vapahtajaksi värvätty Patrik Lainekin vaeltaa sitä myöten varjojen mailla. Tuloslistassa on nyt neljä peräkkäistä tappiota, joista kaksi sarjan heikoimpiin kuuluvalle Detroit Red Wingsille.

Jarmo Kekäläisellä on isojen päätösten aika:

Peliyhtiö NordicBet onkin jo valmis kysymään, voiko nykymeno jatkua kauden loppuun asti? Vedonlyöjien on nyt mahdollista arvuutella, kenen on aika poistua seurasta – Kekäläisen, Laineen vai päävalmentaja John Tortorellan?

– Vanhan liiton Tortorella on tietenkin ensimmäisenä liipaisimella, mutta totta kai kriittisiä katseita kohdistuu myös joukkueen rakentaneeseen Kekäläiseen. Eikä joukkueensa tähtikategoriaan laskettava Lainekaan voi loputtomasti mennä sekavan joukkuepelin taakse piiloon, puntaroi kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist NordicBetiltä.Tekstin lähde: Betsson Group