VIDEO: Tubettajat haastoivat Watford-pelaajat 1 vs. 1 peliin!

VIDEO: Tubettajat haastoivat Watford-pelaajat 1 vs. 1 peliin!
Mitä tapahtuu kun kaksi tubettajaa ottaa viisikymmentä kertaa 1 vs. 1 tilanteen Valioliigapuolustajaa vastaan?

Helpommin sanottu kuin tehty


Tiedätkö sen tunteen, kun futista katsoessa huudat televisiolle että ”ei voi tuosta mokata! Mä olisin ainakin tehnyt…” Niin minäkin.

Jalkapalloa rakastavat YouTube-tähdet ChrisMD ja TBJZL ovat tuoreella viraalivideolla päässeet kokeilemaan kuinka helppoa se maalintekeminen on 1 vs. 1 tilanteissa oikeita jalkapalloammattilaisia vastaan. Ehkä tämän videon katsominen antaa hieman perspektiivisiä siihen, miten se maalinteko ei ole todellakaan ole helppoa 1 vs. 1 tilanteissa.

Pelissä ammattiylpeys


Tubettajat Chris ja Tobi haastavat videolla jalkapallon Valioliigassa pelaavat Watford-pelaajat maalivahti Ben Fosterin ja sekä puolustaja Will Troost-Ekongin. Videonikkarit ottavat ammattipelaajia vastaan viisikymmentä 1 vs. 1 yritystä, tavoitteenaan tehdä mahdollisimman monta maalia. Nigerian maajoukkueen kapteeni Troost-Ekong huikkaa vielä haasteen alkaessa, että jos ”pojat saavat yli viisi maalia, se leikataan ja minä lähden kotiin saman tien”.

Montako maalia ChrisMD ja TBJZL sitten saavat aikaiseksi? Tsekkaa itse videolta ja nauti myös veteraanivahti Fosterin brittihuumorista kun mies muun muassa hörppii iltapäivä teetä ja ratkoo rubikin kuutiota maalin suulla. Pienenä juonipaljastuksena todettakoon että maalinteko on vaikeaa ja säännötkin muuttuvat matkan varrella...