Mestarien liigan puolivälierän otteluparit on arvottu!

Mestarien liigan puolivälierän otteluparit on arvottu!
Kuvat: GettyImages

Mestarien liigan puolivälieräparit on arvottu. Ensimmäinen arvonta meni pieleen, toinen jo onnistui! Messi vastaan Ronaldo jäi haaveeksi.
Mestarien Liigan puolivälierien otteluparien arvonta saatiin onnistumaan! Toisella kerralla kaikki meni sääntöjen mukaan, ja nyt kaikki ovat ilmeisesti tyytyväisiä.
Ensimmäisen arvonnan jälkeen hekumoitiin Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kohtaamisella, mutta tämä jää nyt ainakin tässä vaiheessa näkemättä. Uuden arvonnan jälkeen tiukin ottelupari lienee Real Madrid vastaan PSG. Ainakin Messi pääsee siis vanhan rakkaan vihollisensa Madridin Kuninkaallisten kimppuun.

Valioliigan joukkueilla kävi hyvä arpaonni. Jokainen on otteluparinsa selvä suosikki, tiukimmilla tulee ainakin alkuasetelmissa olemaan Manchester United, joka johtaa Atletico Madridin. Saksan jättiläisellä Bayern Munchenilla kävi myös hyvä onni, kun vastassa on paria astetta kevyempi RB Salzburg.

Otteluparit:
RB Salzburg (Itävalta)–Bayern München (Saksa)
Sporting CP (Portugali)–Manchester City (Englanti)
Benfica (Portugali)–Ajax (Hollanti)
Chelsea (Englanti)–Lille (Ranska)
Atlético Madrid (Espanja)–Manchester United (Englanti)
Villarreal (Espanja)–Juventus (Italia)
Internazionale (Italia)–Liverpool (Englanti)
Paris Saint-Germain (Ranska)–Real Madrid (Espanja)
ARVONTA MITÄTÖITY! UUSI ARVONTA 13.12. KLO 16.00!

Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit on arvottu. Arvonta ei mennyt aivan ilman ongelmia, mutta jos tämä tulos pitää, niin jo ensimmäisellä kierroksella on herkullisia pareja.

PSG ja Leo Messi kohtaavat heti ensimmäisellä kierroksella Manchester Unitedin ja Cristiano Ronaldon. La Ligaa vuosi hallinnut supertähtikaksikko on vastakkain uusien seurojensa kanssa ensimmäisen kerran jo helmikuussa.

Arvonnassa ilmeni ongelma, kun arvontaa suorittamassa ollut entinen tähtipelaaja Andrei Arshavin nosti Villarealin vastustajaksi Manchester Unitedin. Joukkueet pelasivat samassa alkulohkossa, joten näitä kahta ei olisi pitänyt pystyä arpomaan ottelupariksi. Joku oli siis mokannut arvontapallojen kanssa. Lopulta arvonta saatiin hoidettua loppuun, mutta aivan saksalaisella tarkkuudella ja sääntöjen noudattamisella se ei mennyt, eli jos joku kovasti haluaa, niin eiköhän siitä voisi protestin nostaa.

PSG:n ja Manchester Unitedin otteluparin jälkeen toiseksi kovin taitaa olla Atletico Madridin ja Bayern Munchenin kohtaaminen. Valioliigan kärkijoukkueista Manchester City sai vastaansa Villarealin, Salzburg Liverpoolin ja viime kauden UCL-mestari Chelsea Lillen. La Ligassa hyvään kuntoon päässyt Real Madrid pelaa Benficaa vastaan.

Puolivälieräparit:
Benfica-Real Madrid
Villarreal-Manchester City
Atlético Madrid-Bayern München
FC Salzburg-Liverpool
Internazionale-Ajax
Sporting-Juventus
Chelsea-Lille
PSG-Manchester United