UFC-ottelija Makwan Amirkhani Betsafen leipiin

UFC-ottelija Makwan Amirkhani Betsafen leipiin
Makwan Amirkhani ja Betsafe julkistivat yhteistyösopimuksen, minkä kunniaksi Betsafe tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä aitiopaikoille 1. kesäkuuta, kun Amirkhani palaa häkkiin Tukholman UFC-illassa.

Amirkhani Betsafen kanssa yhteistyöhön


Makwan Amirkhani on tehnyt Betsafen kanssa kansainvälisen yhteistyösopimuksen, joka antaa urheilijalle mahdollisuuden keskittyä 100-prosenttisesti UFC-paluuseen ja tukee matkaa kohti maailman kärkeä.

- Mä ottelen jo tänä vuonna uudestaan. Mä en pelkää enää mitään, Makwan sanoo itsevarmasti.

Betsson Groupin markkinointipäällikkö Jussi Nurmi toivottaa Amirkhanin tervetulleeksi talliin:

- Meille on suuri kunnia saada Makusta uusi Betsafen Global Brand Ambassador. Makwan on huippu-urheilija, joka omaa saumat nousta maailman kirkkaimmalle huipulle. Makwan on äärimmäisen kunnianhimoinen ja haluamme olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa UFC-polkua.

Betsafe tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä aitiopaikoille 1. kesäkuuta, kun Mr. Finland palaa häkkiin Tukholman UFC-illassa.

Osallistu Betsafen kampanjaan! >>> Voita aitiopaikat Tukholman UFC-iltaan

UFC-ottelija Makwan Amirkhani Betsafen leipiin

Makwan Amirkhani: "Olen vastustaja, jota kukaan ei halua kohdata - ja juuri siksi kaikki haluavat"


Suomen tunnetuimpiin urheilijoihin kuuluva Makwan Amirkhani on kieltämättä varustettu kovalla itseluottamuksella. "Makun" UFC-uran saldona on neljä voittoa ja yksi tappio. Viimeisestä ottelusta on kulunut aikaa jo vuoden verran, mutta seuraava koitos on jo lähellä. Amrikhani kohtaa 1. kesäkuuta Tukholmassa englantilaisen Chris Fishgoldin, jonka saldo UFC:ssa on yksi voitto ja yksi tappio.

Vastustajasta kysyttäessä Amirkhani kommentoi, että "kovempikin kelpaisi..."

- Moni valmentaja sanoo, että mennään matsi kerrallaan eikä mietitä tulevaa. Olen kuitenkin nyt treenannut aivan eri tasolla kuin koskaan ennen ja olen paljon kovemmassa kunnossa kuin koskaan ennen. Uskallan helposti katsoa tulevan ottelun taakse. Mä olen nyt menossa pitkälle, Amirkhani uhkuu.

Makwan haluaa antaa Tukholman illassa myrskyvaroituksen


Isoja kehitysaskeleita Amirkhani on viimeisen vuoden aikana ottanut nyrkkeilyssä, jossa alkoi tulla voittoja otteluissakin. Paini on aina ollut suomalaisen vahvuus, mutta juuri nyrkkeilytaitojen kehittyminen täysin uudelle tasolle herätti Makwanissa ajatuksen palata UFC-kehään.

- UFC:ssä pääsen käyttämään kaikkia vahvuuksiani ja siksi tunsin, että haluan sinne takaisin. Mä olen siihen valmiimpi kuin koskaan.

Betsafe

- Painijat ovat pirun kovakuntoista ja sitkeää sakkia. Nyt kun siihen lisätään nyrkkeilystä ammennettu oppi, mä olen vastustaja, jota kukaan ei halua kohdata. Toisaalta taas kaikki tulevat haluamaan sitä, koska kaikki haluavat kohdata parhaan.

- Se viesti, jonka mä tulen antamaan Tukholmassa, menee jokaiselle UFC:n höyhensarjan taistelijalle. Ton matsin jälkeen ne kaikki tietävät mun nimen. Viime kerralla pudotin Tukholmassa kaverin seitsemässä sekunnissa, nyt annetaan faneille vähän enemmän… ehkä pari minuuttia.


Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!


Betsafe: lunasta bonuksesi tästä >>

Lähde: Betsafe

Photo Credit: Michal Biel/Sherdog.com