UFC julkaisi kokonaan uuden kortin!

UFC julkaisi kokonaan uuden kortin!
UFC 249- tapahtuma meni kokonaan uusiksi Covid-19 viruksen takia!
UFC 249- ottelukortin piti tapahtua 18.4 Brooklynin Barclays Centerissä, mutta COVID-19, tuttavallisemmin koronaviruksen takia koko tapahtuma meni aivan uusiksi. Alunperin tapahtuman pääottelussa piti tapahtua MMA-fanien kauan odottama, jo viidettä kertaa peruuntunut yhdysvaltalaisen Tony Fergusonin ja venäläisen Khabib Nurmagomedovin kohtaaminen. Koronaviruksen takia myös Venäjä ilmoitti laittavansa rajat kiinni, joten Khabib, kuten myös muut kortilla alunperin otteleviksi ilmoitetut venäläiset joutuivat jäämään pois tapahtumasta.

UFC:n presidentti Dana White on tehnyt isoja liikkeitä pitääkseen organisaation täydessä vauhdissa, ja nyt näyttääkin siltä että mies on saanut asioita hoidettua. Sisäpiiritietojen mukaan 249 otellaan Yhdysvaltain länsirannikolla. Pääottelun lisäksi muu kortti koki myös muutoksia, kun Khama Worthyn ja Alexander Hernandezin vastustajat joutuivat jättämään matkustuskiellon takia ottelut välistä, jonka seurauksena Wortyn vastustajaksi hankittiin kevyensarjan pitkäaikainen, tasonsa osoittanut veteraani Michael Johnson, ja Hernandezia vastaan ilmoitettiin Omar Morales. Neljä muuta ottelua siirrettiin myöhempään ajankohtaan, ja kortille lisättiin täysin uusina otteluina raskaansarjan matsit Francis Ngannou - Jairzinho Rozenstruik ja Yorgan De Castro - Greg Hardy, välisarjan Vicente Luque - Niko Price, kääpiösarjan Marlon Vera - Ray Borg ja tapahtuman avausmatsiksi alemman raskaansarjan matsi Ryan Spann - Sam Alvey.
Dana White on myös tehnyt liikkuja tulevaisuuteen, kun hän on ostamassa saarta yksityiskäyttöön, jotta matsien järjestäminen onnistuisi myös ulkomailla asuvien ottelijoiden kanssa. "Paikka jossa 18.4 ottelut otellaan on varattu kahdeksi kuukaudeksi, joten aion jatkaa otteluiden järjestämistä. Olen myös varmistanut saaren. Minulla on saari. Sinne rakennetaan parhaillaan infrastruktuuria. Aiomme pitää kaikki kansainväliset ottelut tällä saarella" White kertoo.