Katso Copa America, Wimbledon, EM-finaali sekä UFC 264 lähetykset ilmaiseksi!

Katso Copa America, Wimbledon, EM-finaali sekä UFC 264 lähetykset ilmaiseksi!
Sunnuntaina tarjolla paljon urheilua, paljon iloa ja paljo surua. Katso kaikki voittajat ja käy läpi tunteiden vuoristorata ilmaisia live stream lähetyksiä hyödyntäen.
Sunnuntai 11. heinäkuuta 2021 on todellinen urheilunsuperpäivä. Saman päivän ratkaistaan Copa American, Wimbledonin, jalkapallon EM-kisojen sekä UFC 264 tapahtuman voittajat.

Kaikki tapahtumat imevät miljoonia penkkiurheilijoita Tv-vastaanottimien ääreen mutta mistä nämä kaikki urheilun huippuhetket sitten ovat seurattavissa? Olemme koostaneet tähän artikkeliin kaikki tärkeimmät tiedot TV- sekä live stream lähetysten osalta!

Copa America Finaali – Live Stream


Copa America 2021 finaali pelataan sunnuntain 11. heinäkuuta kello 03:00 alkaen. Ottelun päänäyttömänä toimii Brasilian Rio de Janeiroissa sijaitseva Maracana jossa on aiemmin pelattu muun muassa jalkapallon MM-kisojen finaali. Stadion on yksi maailman suurimmista ja se vetää noin 80 000 katsojaa.

Maksukanavat


Copa American TV-oikeudet Suomessa omistaa Nordic Entertainment Group ja kaikki Copa American ottelut ovat olleet katsottavissa koko turnauksen ajan Viasatin kanavilta sekä Viaplay-palvelussa. Näin on luonnollisesti myös Argentiina – Brasilia finaalin kanssa.

Ilmainen live stream


Viaplayn ja Viasatin lisäksi suomalaisille jalkapallon ystävillä on mahdollisuus katsoa finaaliottelu ilmaiseksi vedonlyöntisivustojen suoratoistopalvelussa. Copa America finaali ilmaiseksi live stream lähetyksenä on tarjolla ainakin Unibet sekä Bet365 sivustoilla.

Näet ottelun Bet365:llä näin:

  • Siirry Bet365 sivulle
  • Avaa uusi ilmainen pelitili
  • Tee minimitalletus
  • Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Muut vaihtoehdot


Vedonlyöntisivustojen ja Viasatin palveluiden lisäksi Copa America finaalin voi katsoa ulkomaalaisten palveluntarjoajien kautta VPN-yhteyttä hyväksi käyttäen. Muun muassa Fubo.tv lähettää finaalin ja palvelua voi kokeilla juuri nyt ilmaiseksi free trial tilauksella. Maarajoitukset pääset kiertämään esimeriksi Expres VPN palvelua hyödyntämällä.Dustin Poirier – Conor McGregor – Live Stream


UFC 264 tapahtuma otellaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 10-11.7. Tapahtuman pääottelu on luonnollisesti Dustin Poirier – Conor McGregor Vol III. Kahden kovan kiistakumppanin trilogian päätösosasta on lupa odottaa hyvä ja viihdyttävää matsia. Ottelun pitäisi alkaa noin 07:00 ja ottelu käydään kuten koko tapahtuma käydään Las Vegasissa T-Mobile Arenassa.

Maksukanavat


Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Nordic Entertainment Group omistaa Copa American tavoin suomalaiset TV-oikeudet UFC:n osalta. UFC kuuluu yleensä osaksi Viaplayn palvelupakettia mutta kuten jo aikaisempien suurotteluiden osalta olemme voineet huomata myös Poirier – McGregor on Pay Per View matsi, jolla on oma hintalappu. Ottelun katsominen Viaplayn kautta maksaa 49,99€.

Edullisemmin ulkomailta


Poirier – McGregor ottelulla on luonnollisesti omat jakelukanansa useassa eri maassa. Yhdysvalloissa ottelun voi seurata ESPN+ kautta mutta hinta on suolainen 70$. Sen sijaan Englannissa ottelu tulee BT Sport palvelun kautta ja tuon PPV tilauksen hinta on vain 19,95£ jolla ottelun jo kelpaa katsella! Voit tilata ja katsoa BT Sportin lähetyksen suomesta käsin VPN-palveluiden avulla.

Älä missaa tätä matsia!


Poirier – McGregor ilmaiseksi!


Dustin Poirier – Conor McGregor ottelu on mahdollista seurata myös täysin ilmaiseksi! Eurooppalainen urheiluun keskittynyt suoratoistopalvelu DAZN lähettää ottelun omassa palvelussaan saksalaisille, itävaltalaisille, italialaisille ja espanjalaisille asiakkailleen. Suomalaisilta katsojilta ottelu on luonnollisesti geoblokattu mutta VPN:n avulla onnistuu kiertää tämäkin este! Lataa esimerkiksi Express VPN palvelu, avaa DAZN-tilin ilmainen kokeilujakso ja katso kesän suurin UFC-ottelu ilmaiseksi.

Lue myös vedonlyöntivihje otteluun: UFC: Dustin Poirier - Conor McGregor

Wimbledon finaalit – live stream


Yksi maailman kuuluisimmista tennisturnauksista, Wimbledon, päättyy sunnuntaina 11. heinäkuuta naisten ja miesten finaaleihin. Naisten finaali pelataan kello 13:00 alkaen ja heti sen perään miehet iskevät yhteen noin kello 16:00 eteenpäin.

Maksukanavat


Wimbledonin suomalaiset TV-oikeudet omista Discovery Group. Yhtiö toimittaa finaaleiden huippuhetket suomalaille tenniksen ystäville Eurosport Player ja Discovery+ suoratoistopalveluiden kautta. Lisäksi molemmat ottelut tulevat TV:stä Eurosport2 maksukanavalta. Miesten vuoden 2021 Wimbledon finaali tulee myös ilmaiseksi TV:stä TV5 kanavalta.

Ilmainen live stream


Tämän vuoden Wimbledonin ottelut on mahdollista katsoa myös Unibetin sivustolla suorana ja ilmaiseksi. Unibet TV tarjoaa Wimbledon-tennisvedonlyönnin ja tenniksen livestriimit turnauksen alusta aina finaaliin saakka!

Nähdäksesi ottelulähetykset, tulee sinulla olla voimassa oleva pelitili.
  • Jos sinulla ei ole vielä aktiivista pelitiliä, voit luoda sen ilmaiseksi suoraan osoitteessa www.unibet.com/fi
  • Tämän jälkeen sinun tulee tehdä talletus pelitilillesi.
  • Näet kaikki ohjelmiston livelähetykset, jos pelitililläsi on vähintään 0,01€ rahaa, eli yksi sentti!

Otteluiden katsominen en ei vaadi rahapelaamista, joten näet ottelut käytännössä ilmaiseksi.Jalkapallon EM-finaali – Live Stream


Jalkapallon EM-kisat ovat olleet suomalaisille katsojilla kokonaisuudessaan ilmaiset ja ne on ollut nähtävillä YLE:n kanavilta. Sama trendi jatkuu luonnollisesti myös Italian ja Englannin välisen EM-finaalin osalta. Sunnuntaina 11. heinäkuuta kello 22:00 alkavan finaalin voi katsoa studio-osuuksien kera ilmaiseksi TV2-kanavalta tai live stream lähetyksenä YLE Areenasta.

Kuuntele myös kiihkiä EM-finaaliennakko Spotifystä!