Niklas Hagman vakiovieraana – NordicBet Studio alkaa tällä viikolla!

Niklas Hagman vakiovieraana – NordicBet Studio alkaa tällä viikolla!
Nordicbet Studio tarjoaa joka torstai urheilumaailman mielenkiintoisimmat kuulumiset.
Uusi urheilun ja urheiluvedonlyönnin ajankohtaisohjelma NordicBet Studio aloittaa lähetyksensä ensi torstaina 18. maaliskuuta. Joka torstai ilmestyvä ohjelma pureutuu etenkin jääkiekon ja jalkapallon ajankohtaisiin kuulumisiin – muita urheiluilmiöitä unohtamatta.

NordicBet Studion isäntänä häärii kiekkomaailmasta tuttu kasvo Juho Manninen. Ex-NHL-pelaaja Niklas Hagman toimii asiantuntijavieraana joka toinen viikko, ja joka toinen viikko on jonkun muun nimekkään asiantuntijan vuoro kertoa näkemyksiään ja kokemuksiaan. Vahvaa vakiovieraskaartia ja asiantuntemusta edustaa Jouni Nieminen, joka on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä kaudesta 1977-78 alkaen.

Olennaisessa osassa ohjelmaa ovat tietysti myös vedonlyöntispekulaatiot alan ammattilaisten johdolla. Asiantuntemuksesta vastaavat analyytikot Janne Hakulinen, Olli Koski ja Esa Kostet.Studion isäntä Juho Manninen innostuu kysyttäessä studion startista.

– Erittäin mielenkiintoista ja jännittävää päästä tuottamaan ja juontamaan tällaista uutta konseptia. Koko alkuvuosi on rakennettu uutta studioa ja päivitetty kalustoa tätä varten. Hienoa, että saadaan myös vedonlyönnin ammattilaiset ääneen, ja odotan innolla yhteistyötä "Hakin" kanssa studiossa. Haluan kuitenkin painottaa, että tämä ei ole missään nimessä pelkästään lätkäohjelma, vaan tulemme käsittelemään urheilua laajasti ja nostamaan esiin urheilijoita ja vaikuttajia myös niin sanotuista marginaalilajeista.

NordicBet Studio julkaistaan joka torstai osoitteessa www.nordicbet.com/fi/blogi.

Tekstin lähde: Betsson Group