Uros ulkona kuvioista, olisiko naaras parempi – mikä uudeksi nimeksi Tampereen Kannen Areenalle?

Uros ulkona kuvioista, olisiko naaras parempi – mikä uudeksi nimeksi Tampereen Kannen Areenalle?
Uros lähti, mitä tilalle? Nokia, Kone, Manse tai Kummeli?
Tampereen uuden areenan avajaisiin on aikaa enää hiukan toista kuukautta. Viikolla areenan hallitus irtisanoi nimisopimuksen Uros Oy:n kanssa ja monitoimiareenan lopullinen nimi on näin ollen täysin avoinna.

Nyt mennään ainakin tovi Tampereen Kannen Areenan nimellä, mutta uutta nimisopimuskumppania etsitään tiettävästi hyvinkin aktiivisesti. Vaihtoehtoja on toki laidasta laitaan ja kenties vahvimmat vaihtoehdot löytyvät suurista suomalaisista ja tamperelaisista yhtiöistä tai brändeistä – mukaan lukien toki Tampereen kaupunki.

Looginen ratkaisu voisi tietysti olla uroksen vaihtaminen naaraaseen, joskaan ”Naaras”-nimelle ei välttämättä löydy kovin paksua tukkua euroja maksavaa rahoittajaa – tai sitten löytyy. Tamperelaisia kiekkoperinteitä kunnioittaisivat hienolla tavalla vaikkapa Kale-Areena tai Juti-Areena, joskin jälkimmäinen saattaisi aiheuttaa pientä yskimistä ainakin Tampereen Ilves-mielisessä väestönosassa.

Tampereella löytyy nimistöstä paikallisväriä jo muutenkin vaikkapa Nyssen tai Nääshallin muodossa ja Manse-Areena olisi aika looginen jatko ketjulle.

Ruotsalainen peliyhtiö Betsson uskoo vahvasti, että uusi nimi löytyy tavalla tai toisella ja on listannut lukuisia vaihtoehtoja areenan uudeksi nimeksi. Ja tarjoaa toki myös kertoimet jokaiselle näistä.

Lyö vetoa Tampereen uuden areenan nimestä!
Pääset suoraan vedonlyöntikohteeseen "Lyö vetoa" nappia painamalla.
Tekstin lähde: Betsson Group